Zažili ste pocit potreby odbornej pomoci?

esterka111
3. apr 2012

pekny vecer,

potrebujem radu...zazili ste pocit,kedy ste dospeli do stadia,ze ste si nevedeli s niecim rady?ako clovek zisti,ze sa dostal do bodu,kedy uz potrebuje odbornu pomoc?ide o to,ze jedna osoba sa pre mna stala resp.moja nenavist voci nej,sa stala akoby centrom mojich uvah,postojov voci inym ludom.

grettka
3. apr 2012

podla coho usudzujes, ze potrebujes pomoc? myslis, ze uz tieto pocity nedokazes ovladnut?
odvadzaju ta snad tieto uvahy od bezneho zivota?
a ako ovplyvnuju tvoje postoje k inym? specifikuj to trosku blizsie...

sisaha
3. apr 2012

@esterka111 bezradnost ako taku som uz zazila, no ako sa hovori, nikdy sa kaša neje taka horuca ako sa uvari a clovek si nakoniec vzdy poradi. U teba, tym, ze si uvedomujes, ze mas problem je prvym pozitivnym bodom to, ze uvazujes nad odbornou pomocou. Nepises podrobnosti, takze neviem nakolko je to vazne a ako velmi to zasahuje do tvojho zivota a ci tvoje postoje tym padom ovplyvnuju aj tvoju pracu, blizkych, okolie.. Takze ak to vnimas ako problem, kludne tu pomoc vyhladaj, nie je to hanba a pomoze ti to zorientovat sa. 😉 drzim palce

esterka111
autor
3. apr 2012

@grettka
@sisaha tak uvahy o tejto osobe zasahuju do mojho zivota,ovplyvnuju ostatnych,doslova im prekazaju,hlavne manzelovi.

grettka
3. apr 2012

to tak casto o tej osobe rozpravas?
je to svokra alebo niekto z pribuznych?
alebo je to nejaka manzelova byvala a ty ziarlis?

habibi78
3. apr 2012

@esterka111 ak mas akekolvek pochybnosti a zoziera ta to, chod si pokecat s psychologickou, sedenia maju nieco do seba....musis to zo seba hlavne dostat von inak sa utrapis, zozeries sa zvnutra a narusi to aj tvoje vztahy s okolim a s ludmi ktori nevedia v com je tvoj problem....

rainbow0508
3. apr 2012

Ak citis, ze to sama nezvladnes v sebe nejak upratat, schvalujem potom radu vyssie - chod si pokecat s nejakou psychoskou...niekedy je to lepsie ako cokolvek...pripadne ak si veriaca, mas moznost ist si pokecat s kanzom...ale nejakym normalnym!!!

grettka
3. apr 2012

neboj sa, niekedy je lepsie poradit sa so psych., a rainbow, dobry napad aj s tym knazom, niekedy moze pomoct aj ten, ak je vnimavy...