Ahojte, som takmer mesiac od covidu a mám závrate. Nie je to nejake velmi silné, že by sa mi točil celý svet, ale skor by som to prirovnala akoby k nízkemu tlatu, ze ma tak mota (akoby pripita trocha). Mali ste niekto?
Pomohlo vám niečo a kolko to trvalo?
Na nete som nasla homeo liek vertigoheel, asi skúsim🤷♀️
@taktotedanie ďakujem za radu. Tak teda to asi netreba objednat. Ja mávam nízky tlak okolo 105/65 priemerne niekedy vyšší niekedy zas nižsí, ale teda nikdy som taketo motanie hlavy nemala. Myslim ze po covide prvy tyzden to bolo aj horsie, ale ani teraz to nie je nic príjemne. Vody sa snažím piť vela, aj viac ako 2l denne.Tak isto ako pocit teploty, aj keď ju nemám (merala som parkrát je 36,4). Je to pre mna take nevysvetlitelne.
Presne toto som mala aj ja trvalo to cca 3 mesiace, potom to preslo.... sem tam sa mi to stane aj teraz ale malo
@luciar260 ooo 3 mesiace :D parada :D ale lepsie ze to prejde akoby to prejst nechcelo 🤷♀️
Tiez som mala po covide neskutocne tocaky. Trovalo to cca 3-4 mesiace.
@lilli110 ja som mala asi jeden den take točky, myslela som si že z magneska, ktoré zevraj este znížuje tlak. Pomohol asi iba čas vsak?
Ano iba cas. U mna to bolo tak, ze aj cele hodiny dene sa mi tocila hlava. Normalne aj opret sa o nieco obcas, lebo by som asi ani neudrzala rovnováhu. Preslo casom. To uz su cca 3 roky. Cca mesiac dozadu som mala tiez covid, ale zatial nic take ako po prvom nepozorujem 🙏
@lilli110 ja som toto praveze nikdy nemala a to som mala kadeake problemy po covide. Ja to nastastie nemam take silne, ale je to neprijemne no :(
Asi mas nizky tlak
Vela tekutin
Naco pchat do seba homeo? To mas ako keby si v 100l vody rozpustila 1 paralen nechala rozpustit a potom si dala kavovu lyzicku z tej vody a dufala, ze ti to pomoze…nepomoze..
Odmeraj si pritom tlak ci nemas fakt pocas dna nizky
Inak toto bolo caste u postcovidovych pacientoch