Závraty, pískanie v ušiach a zaľahnutie

19. mar 2022

Ahojte,chcela by som sa opytat ci ste nemali po covide zavraty,piskanie ,zalahnutie v usiach? Alebo to mam pripisovat niecomu inemu? Covid som mala s lahkym priebehom ale teraz tyzden potom mam 4. den taketo problemy… Dakujem za odpovede

mirka1996
19. mar 2022

Pravdepodobne to bude covid . Priateľ má tiež ten istý problém už asi Mesiac a vraj to už začína ustupovať konečne

autor
19. mar 2022

Ďakujem za odpoveď

babababka
19. máj 2022

Je to už staršia téma,sa pridám.Mám aktuálne covid a ten istý o.i. problém.Hučanie,zaľahnutie v ušiach,pískanie,akoby som tam mala hlavnúželezničnú stanicu.Vám to zmizlo?Dokedy to trvalo?Dík.

autor
19. máj 2022

@babababka Som 2 mesiace po covide.. na isty cas to prestalo a teraz posledne 4 dni som to mala zase zavraty ,zalahnutie v usiach a zahmlenie pred ocami,keby som sa niecoho nechytila asi by som odpadla… ustupilo to ale neviem preco sa to zase vratilo😑😑

babababka
23. nov 2022

Po polroku po kovide pravé ucho o.k.,v ľavom naďalej hučí,zvoní.Keď sa ,mení tlak vzduchu,tak v obidvoch.Kovid som mala stredne zlý,teplota,únava,hučanie,zhoršené videnie,sopel,kašeľ .Zaujímavé: chuť, čuch ostali nezmenené.Prajem veľa zdravia a žiadny kovid.