Závraty a točenie hlavy

nadaa1
19. nov 2018

Dobrý deň chcela by som vedieť či nemá niekto skúsenosti s točením hlavy ja už som po pôrede 2 detí a po 2 baby sa mi neustále točí v hlave a mám pocit ako keby som padala dole ale nie vždy niekedy to prejde ale vždy sa to vráti a som stále unavená a pichá ma na ľavej strane pri srdci alebo tak pod prsníkom bola som u doktorky povedala že to nie je nič so sdrcom vzala mi krv a všetko dobré tak neviem že prečo to tak mám piraďte mi ďakujem

lorela
19. nov 2018

@nadaa1 Môže ísť o tetániu alebo problémy s chrbticou (krčnou chrbticou).
Navštív neurológa a dovtedy si nasaď magnézium.

17juraj17
19. nov 2018

@nadaa1 Tak moze to byt tetania, vestibularny syndróm, krcna - hrudna chrbtica, vnutorne ucho, kolisavy tlak ..... atd atd ale samozrejme aj daleko horsie veci. Skus neurológa a nez sa tam dostanes par x skuseneho masera a uvidis.

anna1938
19. nov 2018

Aj ja ti navrhujem navštíviť neurológa, býva to z kŕčnej či z hrudnej chrbtice alebo pri nejakom probléme z kŕčnymi cievami alebo s vnútorným uchom. Ja som to tiež zažila, točenie hlavy i závrate, ale pri srdci ma nepichalo, trochu mi pomohli lieky od neurológa s betahistínom

mishadudy
24. nov 2018

Skuste navstivit neurologa. Ja mam s tymto problemi uz vyse roka + bolest krcnej chrbtici, no posledny cas mam aj velmi kolisavy tlak, raz je vysoky raz nizky, no ked mam zavraty tak je väcsinou vysoky..dost mi je zle, taha ma do strany, zhorsi sa mi zrak ale len v tu chvilu, srdce busi az tak, ze mam pocit ze mi vyskoci a uz sa pridruzila aj triaska..este stale neviem co presne mi je lebo ma este cakaju vysetrenia

sona2014
12. jún 2019

@mishadudy ahoj ja mam asi.mieco podobne,ako si natom.zistili nieco,dakujem

mishadudy
12. jún 2019

@sona2014 tetania a cervikobrachialny syndrom

sona2014
13. jún 2019

@mishadudy a ten cervikobravhialny syndrom ti urcili na zaklade Magnetickej?ja mam kazdodenne tahanie a nestabilitu na rozne strany.tie zavraty si mala len prilezitostne alebo stale?dakujem krasne

nezabudko
5. mar 2020

@anna1938 tiež mám tie problémy už asi štyri mesiace sami točí hlava absolvoval som skoro všetky visetrene tiež beriem tie betahistan už skoro mato prešlo ale ešte stále pociťujem taki mierni tlak v hlave nevieš mi poradiť ako sa stoho zbaviť ten betahistan beriem už mesiac a dosť mito pomohlo tiež mám miernu skoliozu môže to biť stoho ďakujem

elenaondrckova
18. máj 2020

@mishadudy dobry den. prosim Vas, mozete mi napisat, ako to dopadlo? moj syn ma presne tie iste problemy, tocenie hlavy, triaska, dychanie...obvodacka neprejavuje velky zaujem, dala mu lieky proti toceniu hlavy a objednala ho na usnonosnokrcne (v auguste). robili vam krvne testy? zistili nieco? dakujem vopred za radu. elena

nadaa1
autor
18. máj 2020

@elenaondrckova Dobrý deň robili mi krvné testy mala som všetko v norme a prešlo to samo

mishadudy
19. máj 2020

@elenaondrckova tak nakoniec sa zistila tetánia - neurogénna a hyperventilačná. Krvné testy som mala v poriadku. Na internom tiež všetko v poriadku. Tetania sa zistila na neurológii na EMG teste + mám cervikobrachiálny syndróm, t.z., že bolesti z kŕčnej chrbtici mi vystrelujú to hlavy, do ramien, takže mám dosť oslabené ruky. Na EEG mi zistili akurát migrénu

dominikamacakova
19. máj 2020

Ja to mam tiez a sama som si naordinovala 2x denne magnezium, 1x pyridoxin, 1x vitamin D a odvtedy uplne super 🙂

ondrisko55
9. nov 2020

@sona2014 mám podobný problém. Zvláštne pocity akoby niečo mi narúšalo rovnováhu. Vychádza to odzadu ako závrat. Mám to už pol roka a vždy pri chôdzi a niekedy aj ked ležím. MR hlavy v poriadku teraz za týžden idem na MR chrbtice krčnej a hrudnej. Ako náhle som sa začal naťahovať a snažil som si vypukať chrbticu tak sa všetko mám pocit zhoršuje. Dokonca teraz mám pocit ako by som sa vznášal a niekedy akoby som mal 500 kg. Už si na to prišla z čoho to máš alebo čo to je? Mám tiež diagnostikovanú tetániu ale tá sa mi objavila podľa mňa zo stresov lebo kým som tieto pocity nemal tak mi nešklbali svaly a pod.

ltm123
8. feb 2022

@ondrisko55 aj vám niečo diagnostikovali? Mám niečo podobné. Čaká ma MR.

sunflower109
13. aug 2022

@ltm123 ahoj zistili ti nieco? Aj ja sa citim podobne

sisg123
9. jan 2024

@sunflower109 Dobry den, nieco vám od vtedy zistili? Trapia ma rovnake tazkosti

sunflower109
9. jan 2024

@sisg123 ano zistili mi tetaniu ked som bola hospotalizovana v oktobri 2022

sisg123
9. jan 2024

@sunflower109 Ako sa vam to prejavovalo?
Ja mavam velmi neistu chodzu , mam pocit ze padnem kazdu chvilu, huci mi v hlave atd

sunflower109
9. jan 2024

@sisg123 pisem IP

jojo1976
12. mar 2024

Zabudnite na betahostin a urutal zacnite vsetci pit sipkovi caj to ma vyliecilo každý den liter sipkoveho caju dajte pozor na smejdy co sa len tvaria ako sipkovy caj.