Závraty a nočné potenie

lekita
16. mar 2018

Ahoj žienky už dlhšie dobu trpím závratmi zo začiatku tu nebolo nič hrozné sem tam sa mi zatočila hlava ale v poslednej dobe je to veľmi časté trebárs aj keď ležím cítim ako sa mi točí hlava alebo keď trošku prudšie pohnem hlavou alebo sa sklonom tak hneď ma motá. Do toho sa mi pridružili nespavosť a nočné potenie ale riadne úplné návaly horká bola som aj u doktora ale ten mi len predpísal magnézium máte niektorá s niečím takýmto skúsenosť

adka.8
16. mar 2018

Máš nejaké stresové obdobie ale niečo podobné? Ja tiež mávam tieto závraty, teraz behám trošku po doktoroch. A to magnezium naozaj pravidelne užívaj. Stáva sa ti že mávaš aj krče v nohách, celkovú slabosť, je ti na zvracanie a bolesť krčnej chrbtice?

lorela
16. mar 2018

@lekita Chcelo by to navstevu neurologa, moze to byt aj od krcnej chrbtice.
Vestibularny syndrom... vselico.

sofia1
17. mar 2018

@lorela vestibularny syndróm presne to môže byť....bola som aj na orl...či v uchu kladivko je ok.a u neurológ zistila že krcna chrbtica ...tam bol bol problém. Brala som liek teraz si presne nespomeniem názov nejaký beta...A potom to prešlo.

mia18112
17. mar 2018

Betahistin sa to vola.Brala som to 1 rok.

asia83
17. mar 2018

@lekita Tiež som to mávala. Mne chýbalo železo.

kinderkooo
17. mar 2018

@lekita Ahoj,mne to tiež takto začínalo.Plus búšenie srdca,strach,bolest na hrudi,zavraty,potenie..A trpim úzkosťou..Sú to hnusné stavy..

lekita
autor
17. mar 2018

@adka.8 nie krče v nohách nemám ale na zvracanie mi veru býva

lorela
17. mar 2018

@lekita Ano, Betahistin. No a mas pocit, ze sa ti tie iste tazkosti vtratili?

reny73
18. mar 2018

@mia18112 ahoj. A pomohlo? Prestali tie stavy? Všetky? Či niečo zostalo?