Závrate, pocit opilosti a zvracanie počas túry aj po nej

chiaramonika
7. okt 2020

Ahojte.

Prosím Vás stretol sa už niektos s niečim podobným? V sobotu som sa dala prehovoriť na túru. Ta trvala šesť hodín. Bol to dosť stránka a aj tam veľmi fúkalo. Nakoľko ja nie som vôbec turisticky typ cestou späť mi začalo byt veľmi zle, točenie hlavy a následne som aj vracala. V nedeľu mi bolo dobre. No keď som sa ráno v pondelok zobudila nedokázala som vstať z postele a aj som vracala. Mala som pocit opilosti a akoby má ťahalo len do jednej strany. Išla som k lekárke dala mi injekciu. Vyspala som sa a bolo mi celkom fajn. Včera tiež. No dnes keď som sa ráno zobudila to iste, točenie hlavy, vracanie a pocit opilosti. Ráno idem k lekárke opäť. Máte prosím s niečom podobným skúsenosť ?

marion30
7. okt 2020

A nebolia ta uši? hlava?môže byť prievan

sona463
7. okt 2020

Nemáš problémy s krčnou chrbticou?

chiaramonika
autor
7. okt 2020

@marion30 práveže nie vôbec.
@sona463 a ani chrbtica má nebolieva. Už som z toho na nervy. Môžem len ležať na ľavom boku. Akýkoľvek pohyb tak hneď mi je nevoľno

sona463
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sona463
7. okt 2020

@chiaramonika takéto problémy môžu byť z krčnej chrbtice, z uší, očí...je viacero dôvodov. Treba ísť na neurologické vyšetrenie. odtiaľ Ťa pošlú na ušné, krčné a urobia rôzne ďalšie vyšetrenia.

bluka2
7. okt 2020

Injekciu čoho ti dala?

zalka
7. okt 2020

@chiaramonika to môže byť vyskočená kostička v uchu neviem či strmienok či ktorá to ... neurologička pokrútila hlavou a zapadlo to kam malo ... ale pár dní ale potom trebalo spať po sediačky.

lindusss2016
7. okt 2020

Moze to byt uplne hocico, ale urcite potrebujes vysetrenie u neurologa, nedaj sa odbit obvodnou. Nechcem ta plasit, mam v rodine pripad, kedy sa takto odhalil nador na mozgu, ale verim, ze to bude u teba nieco ine.

sonnenshein
7. okt 2020

...a daj si spravit krvny obraz, ja mam taketo stavy pri nizkom hemoglobine.

nenne27
7. okt 2020

Mne sa zo silneho vetra niekedy krutieva sialene hlava, pripada mi to ze mi nafukalo do usi, ale az tak ze by som vracala, nie.ale mozno ty mas citlivejsi zaludok..

chiaramonika
autor
8. okt 2020

Bola som u lekárky a ta mi dala dve injekcie a poslala na orl. Tam po vyšetrení mi dali betahistin a že mám chodiť kazdy deň na injekcie. Som zvedavá cinto pomôže. Diagnoza podľa orl vestibularny syndróm. Dúfam že mi to prejde🙁

jojo1976
15. mar 2024

@chiaramonika Šípkový caj liter denne zavrate pominú

zuzanaam
15. mar 2024

nabudúce si hneď odmeraj tlak. Keď som dostávala závrate pri rýchlej chôdzi s paličkami a bola som mimo, ako opitá, rozmazané videnie, pocit tlaku v očiach mala som 200/105