Zdravím vás , už som tu písal nedávno, vyzerá že srdce mi búšilo zo stresu , mám teraz lieky na upokojenie a prešlo to celkom z už to vôbec nie je každý deň. Ale niekedy mám taký pocit, v noci som sa na to zobudil že mi prišlo zle ako keby ale len na pár sekúnd a zase som zaspal aj pri ležani , sedení sami to stalo že je to taký chvíľkovy stav asi pár sekúnd a zase je dobré. Nemal niekto niečo podobné? Nie je to točenie hlavy ale ako keby doslova úpadok, vypnutie tela na 2 sekundy. Nemôže to robiť napríklad srdce? Ak ste niekto niečo zažili tak sa ozvite. Lebo vyzerá že tetania ani nič podobné to nie je.
Prechádzky v prírode. Nesledovať správy - kde sa stane niečo zlé.
@juraj456 inač,take stavy ako pišeš som mala aj ja.....vtedy som mala silne panicke zachvaty.....to je psychika,nervy,stres,...a neboj sa,nic sa ti nestane....pracuj na sebe, ber vitaminy ,zmen myslenie,
kup si knihu ktora popisuje take stavy, pozri u sebe s cim bojuje tvoja mysel....odsleduj sa....a pomaly sa zacne vela veci rozuzlovať....
@juraj456 Dobrý deň, problémy ktoré opisujete môžu byť aj neurologického charakteru. Opisujete podobné príznaky, aké som mala aj ja keď mi bolo diagnostikované benigné polohové vertigo. Bol to taký pocit akoby som strácala vedomie, akoby ma "išlo vypnúť " a stávalo sa mi to aj počas spánku. 🙂 Ja by som určite odporúčala poriadne lekárske vyšetrenie.
@juraj456 psychika?