Ahojte, máte overené voľnopredajné lieky na odvodnenie organizmu?čo vám aj reálne pomohli.dakujem
Nie nič si nekupuj, radšej si rob žihľavový čaj, mätový a takéto, to ťa odvodní, nemusíš si nezmysly kupovať 😉
@taskataska som opuchnutá, nohy ruky.
Vieš mi poradiť ,ako zistím, či som alebo nie?
@brna1989 tak nie je to dobré môžeš mať rôzne problémy nechcem strašiť aj so srdcom...
Ešte môžeš skúsiť lymfodrenážnu masaz nemáš sedavu prácu?mojej kamarátke to pomáha na opuchy nôh, ale ona si je vedomá, že sa x hodín nezdvihne zo stoličky.Pripadne si zdvihaj nohy v praci na niečo vyššie nie na zem.ja, keď som robila 12 tky večer som si nevedela zapnut čižmy až som bola u cievneho chirurga a dostala komprexné pancuchy
@gabrielachochulka ďakujem, citala som podobné články a pravdupovediac, to môže mať každý.solime normálne, sladké si dám, pitný režim 2litre , 2.5 určite.
Tvar mám tiež opuchnutú a narástli mi vnútorné stehná.gate už žiadne neobleciem.stravu si drzim, každé ráno cvičím na stacionarnom bicykli a potom cviky s činkami a gumami,fitlopta.ako vidá čas..
Tak neviem, už má len to zavodnenie podľa príznakov napadá
@brna1989 odporucam navstivit naturhouse. Tam mi so zadrziavanim vody pomohli. Tiez odporucam zihlavovy a praslickovy caj. Jest potraviny bohate na vlakninu.
Treba sa zacat hybat, to je jedina vec co mne funguje... forfemina zlozenie ked si pozries, atk neviem co je tam odvodnujuce... a ani to nefungovalo na mna. Jedine co funguje je rozprudit krv, riadne sa spotit a mne pomahaju aj masaze. Ale ked to robis vsetko tak neviem... Lekar by ti mal vediet povedat, preco sa zavodnujes a aj by mal vediet ako to zistit a co to moze sposobovat... opuchnute prsty, ktore odpuchnu.. "stokilove" nohy... to su take typicke priklady. Moze ist obehovy problem, problem so zilami, srdcom... plus podla mna nadvaha ma na to vplyv, u mna teda urcite...
@catherine87 ďakujem pekne 👍👍
@simca06022011 ja mám kŕčové žily odjakživa, ale nikdy som nemala takto opuchnuté končatiny .. pôjdem obvodnej a spýtam sa na to teda
@brna1989 Ahoj Brna, ako si nakoniec dopadla? Zistili Ti, co Ti bolo? Vyriesilo sa Ti to. Ak ano, tak co si urobila pre to?
@biela_sova ahoj, zistili mi HIT Histamin.intoleranciu.
Všetky opuchy zmizli, kilá idú dole.a samozrejme aj všetky ostatné problémy, čo som mala sa pomaly dostávajú do normálu.he to síce hnusná intolerancia ,lebo toľko toho nemôžem,čo rada jem.ale aspoň si už neničím črevo potravinami, ktoré nemôžem
ako vies ze mas zavodneny organizmus??