Ahojte,
mam akútny problém. Mám dlhé vlasy a v poslednom čase vždy po umytí sa mi vlasy zauzľujú do chumáčov. Najprv to bol 1 chumáč, potom 2 a dnes ich mám hlave už niekoľko a v takomto stave sa mi nedajú rozčesať. Skúšala som: rozčesávať s riedkym hrebeňom, za mokra, za sucha, používam pravidelne po každom umytí minimálne kondicionér, al. balzam, vlasy podstrihávam a nič nepomáha. Tak mi to vyšlo, že na sviatky ich mám v najhoršom stave ☹ 😢. Prosím, poraďte mi, čo by mi pomohlo, čo vyskúšať, nech sa mi dajú nejako rozmotať. Budem Vám nesmierne vďačná.
ja si potom pred cesanim na ne nastriekam taky ten sprej na lahke rozcesavanie. ide to fajn. maju v kazdej drogerke. 😉
Prstami si ich "češem", ináč sa mi teraz ani nedá, ale je to veľmi zdĺhavé a popritom za obete padne veľa vlasov 😒 . Ten sprej na rozčesávanie vyskúšam, škoda, že doma sa mi momentálne nič také nenachádza a z nej. domácich receptov vás niečo nenapadá? Ešte jedna vec ma napadla, prečo sa mi to teraz môže diať, ...dlhšiu dobu som vďaka pankreasu musela byť na diéte, tak či mi to nevzniklo aj tým, že mi môžu chýbať nej. vitamíny...
Ja mam huste kucerave vlasy skoro po pas. Po kazdom umyti kefou rozcesem odspodu. Predtym nanesiem kondicioner v spreji, s takym bonacure napr. rozceses cokolvek.
Nerozumiem tomu, ze teraz sa ti neda cesat. Tie chumace musis vycesat, nic ine ti nepomoze. A potom stale poctivo cesat a nic sa ti vytvarat nebude. Zavisi teda aj od toho, ako casto si umyvas vlasy. Ja napriklad kazdy druhy den. Cize kazdy druhy den dostanu poctive vycesanie od korienku ku koncekom.
@viera27 Myslela som to tak, že teraz musím vlasy rozmotať najprv prstami, to mi zaberie min. hodinu aj dve a dosť veľa vlasov tým strácam, pretože na niektorých miestach sa dajú rozmotať len nasilu, poprípade zaúradujú aj nožnice a potom prejdem hrebeňom už v pohode a nemotajú sa mi až do ďalšieho umytia. Takže smelo si ich češem. Umývam si každý 3. deň, ale nedá sa mi ich rozčesať hneď hrebeňom po umytí. Mám s tým problém len cca. posledné 2mes., doteraz som nevedela, čo je to mať zauzlené vlasy.
Ja mam tiez Garnier sprej na vlasy taky ruzovy krasne vonia a idu po nom perfektne rozcesat vlasy 😉
ja mám s týmto tiež problém.. Dlho dlho som hľadala šampón, po ktorom by mi to išlo ľahšie, takže treba skúšať. Tiež mám taký sprej ako spomínali baby vyššie, po umytí ho nastriekam a ide to o trošku ľahšie, ale aj tak trpím ako pes, neznášam to ☹ Vždy si vyšklbem tolko vlasov, že mi je až do plaču.. Skús inak ešte aj špeciálnu kefu, mám ju v albume, ide to s ňou o kus lepšie a hlavne to tak strašne neťahá. https://www.modrykonik.sk/fotoblog/miminkacik/a... Držím palce
@miminkacik
@omnia23
@janka_pn
@viera27 Ďakujem, vaše rady zabrali 🙂 Kúpila som si sprej, aj inú kefu na rozčesávanie. Vlasy sa mi rozčesávajú omnoho ľahšie. Dúfam, že stratená hustota vlasov sa čoskoro navráti 😎
Take ahojte mam chumace po celej hlave a nwm co s nimi poradite mi niektor nic mi nezabera vsetko som skusala aj rozcesat aj spreje a nic...ja nwm :
Kefa tangle teezer... Tá rozčeše aj dredy :D :D
ja mam strašne huste vlasy a aj ked som mala po zadok nebol s tym problem. vzdy po umytí si dám na vlasy kondicioner (momentalne cervený garnier) a este pred oplachom vlasy s tenkým hrebeňom prečešem. ide to lahulinko. potom uz len opláchnem a nemám problém po usušní ani ked idem spať s mokrými vlasmi
aj ja som mala taky problem ale vyriesila som ho takto
mala som vlasi dlhe po zadok a dala som sa ostrihat teraz mam vlasi po plecia
Dobrý deň. Máme taký problém že vlasy sa nám vôbec nedajú rozčesať. Dieťa plače a uteká. Vlasy má hrozne zamotané a neviem si s tým dať rady. ☹ Poraďte mi ako to mám urobiť bezbolesti a plaču! Čo najrýchlejšie prosím vás ☹
@erikakrajcovickova moja starsia ma dlhe vlasy, co sa jej dost zamotavaju. Su aj dost huste. Su krasne, len je tazke sa o ne starat. Ja som kupila rozcesavac v spreji. Dava sa na mokre vlasky. Plus som kupila drevenu velikansku kefu s diviacou srstou. Ta rozcese snad vsetko, aj mokre vlasy 🙂
A odporucam vlasky zapletat a robit copiky. Ak to inak nepojde, tak ostrihat 🙂
@erikakrajcovickova pre jemne detske vlasy si kup kefu http://m.heureka.sk/kozmeticke-pomocky/tangle-t... a sprej na rozcesavanie glisskur.
Ta kefa je super.
Mne najviac pomáha argánový olej, troška na dlane, roztriem a povtieram do mokrých vlasov, je to asi zázrak, ale ja keď už rozčiesam skoro za sucha tak žiadne chumáče nie sú 😀
@erikakrajcovickova mojej sa tiez tazko rozcesavaju vlasy, ale pouzivame sprej na rozcesavanie a v pohode, dokonca sa na cesanie tesi 🙂 a kefa tangle teezer je super, odkedy ju mame, mala sa cese s radostou a dobrovolne 😉 a rozcese perfektne aj moje droty 😀
Ahojte baby. Verím že mi poradíte a že nebudem musieť urobiť to najhoršie. Ostrihať vlasy 🙏 😢 .. Mala som zdravotne problémy (platnička) a keďže máme sprchový kút, tak som si veľmi vlasy neumyvala. Bola som rada keď som dokázala umyť seba. No a mam taky problém že. Veľmi ale vážne ze brutálne sa mi zamotali vlasy. Určite viete ako je urobený dred. Ono je to zamotané pozdĺž. Takže to sa rozčesať da. No ja mam na hlave akoby zo všetkych vlasov jeden veľký dred ale tie vlasy mam zamotané všelijak do seba, cez seba na seba a neviem ešte ako. Mam aj ten sprej, cely som ho použila na vlasy, kondicionér som skoro cely použila včera v sprche. Skúšala som rozčesať mokré aj suché. No po pravde sa začínam báť ich aj česať pokiaľ nebudem vedieť na 100% že teraz mi to určite pomôže. Lebo mi známy povedal, že takto si ich ešte viac zamotám lebo je to akokeby som len zaťahovala uzlíky. Prosím Vás. Pomôžte mi. Nemôžem si dovoliť prísť o vlasy. Ďakujem za každú radu.
Nexhcem vam brat nadej ale pouzivam vsetko co pisete balzam potom sprej na rozcedavanie dokonca davam si aj masku raz do tyzdna mam aj kefu tangle a je to o nicom .tiez mam dlhe vlasy a ak by som uz cela aj te chuchvalce ostrihat mala by som ich po ramena. Tak drzim palce nech zabere u mna nezaabera nic
@leniva2503 ahoj ako si to rozcesala?
Ja mam toto iste akonáhle si umyjem vlasy iným šampónom ako mi vyhovuje zmeňte sphamooon a poradím na toto je dobré si dat olivový olej a vlasy s snažiť povoliť od stredu do strán rotmotavat
@ankiki tiez mam dlhe vlasy, a mam ich po umyti zamotane, nedavam si ani ziadny kondicioner, staci, ked si ich rukami budes precesavat/rozuzlovavat, mokre vlasy by som nikdy necesala kefou ani hrebenom, az ked su skoro suche, si ich precesem kefou