Ahojte, v poslednej dobe (zhruba 2 mesiace) sa mi pri postavení z postele a z gauča zatočí za každým hlava. Prostee cítim také zakrútenie, vstávam za každým prudko, som taký typ človeka 😅😅 neviem pomaličky, ale takto to mám celý život a také točenie hlavy som nemala. Idem ďalší týždeň k lekárovi, ale zaujíma ma, či to nemala niektorá z vás a prípadne čo to môže byť. Mala som aj problémy s chrbticou, zhruba 2 mesiace dozadu tiež, tak neviem, či to nemôže byť aj tým. Ďakujeem 🙂
povie ti že máš pomalšie vstavat že je to vek , ano funguje to
tiež ked sa zabudnem sa mi to stane a je to dost neprijemne
tlak ekg všetko v poriadku , nefajčim,nepijem kavu, preventivka ok uplne
@mamamasama tlak mam nizky cely život tiež ale toto ma netrápilo veru pred tým…
@sara07 ďakujem pekne za koment, ja to zatiaľ najskôr intuitívny pripisujem chrbtici..som zvedavá na lekárové vysvetlenie
Nízky tlak, malo tekutín, malo železa.
Mávam to často, až hviezdičky.Nizky tlak a dávam si pozor, keď si cupnem s pod ..mne až v ušiach zalahne
Nizky tlak, nemavala som problemy, ale teraz ked robim v zahrade a sa postavim tak sa mi zatoci niekedy hlava. No, nemladneme 🤷♀️
Kup si tlakomer.
Ked sedis, tak so odmeran tlak. Potom vstan, a Zas si ho odmeraj. Potom pockaj 2-3 minute , pokial stojis, a Zas si ho odmeraj. Mozes mat, po anglicky sa to Vola, postural hypotension.
U mňa vždy nízky tlak. Bojujem s tým odjakživa.