Zatočenie v hlave pri postavení

10. sep 2023

Ahojte, v poslednej dobe (zhruba 2 mesiace) sa mi pri postavení z postele a z gauča zatočí za každým hlava. Prostee cítim také zakrútenie, vstávam za každým prudko, som taký typ človeka 😅😅 neviem pomaličky, ale takto to mám celý život a také točenie hlavy som nemala. Idem ďalší týždeň k lekárovi, ale zaujíma ma, či to nemala niektorá z vás a prípadne čo to môže byť. Mala som aj problémy s chrbticou, zhruba 2 mesiace dozadu tiež, tak neviem, či to nemôže byť aj tým. Ďakujeem 🙂

mamamasama
10. sep 2023

U mňa vždy nízky tlak. Bojujem s tým odjakživa.

sara07
10. sep 2023

povie ti že máš pomalšie vstavat že je to vek , ano funguje to
tiež ked sa zabudnem sa mi to stane a je to dost neprijemne
tlak ekg všetko v poriadku , nefajčim,nepijem kavu, preventivka ok uplne

autor
10. sep 2023

@mamamasama tlak mam nizky cely život tiež ale toto ma netrápilo veru pred tým…

autor
10. sep 2023

@sara07 ďakujem pekne za koment, ja to zatiaľ najskôr intuitívny pripisujem chrbtici..som zvedavá na lekárové vysvetlenie

tosomja
10. sep 2023

Nízky tlak, malo tekutín, malo železa.

luccija
10. sep 2023

Mávam to často, až hviezdičky.Nizky tlak a dávam si pozor, keď si cupnem s pod ..mne až v ušiach zalahne

euka210
10. sep 2023

Nizky tlak, nemavala som problemy, ale teraz ked robim v zahrade a sa postavim tak sa mi zatoci niekedy hlava. No, nemladneme 🤷‍♀️

oslo1
11. sep 2023

Kup si tlakomer.
Ked sedis, tak so odmeran tlak. Potom vstan, a Zas si ho odmeraj. Potom pockaj 2-3 minute , pokial stojis, a Zas si ho odmeraj. Mozes mat, po anglicky sa to Vola, postural hypotension.