Dobrý deň! Postavila som sa z postele a zatmelo sa mi pred očami akoby tma cca 1-sedkundy.. tiež sa mi zatočila hlava.
Myslela som, že odpadavam.
Stáva sa to niekomu?
prudko sa ti znížil tlak...vstávaj pomaly
@deti95060810 trz som si merala a mala som 150/100
@taynee tak uz len skrz toho ze nieco preto robis a nepomaha to, by som to konzultovala s lekarom a opätovne, je to urcite neprijemny pocit, mne staci ked to parkrat zazivam v tehotenstve, inak si to neviem predstaviť... aj si bola na nejakych inych vysetreniach okrem obvodneho ? Napriklad neurolog, ortoped? Mozno je problem s chrbticou a pomohla by rehabilitácia
@taynee pytala si sa, teraz píšeš, že uz to mas 20 rokov,ono bežné to nie je no, treba skúšať hladat, aj nejake babské rady na zvýšenie tlaku, doktor by ti mal tiez nastavit nejaku liečbu, mozno ani to magnezko nie je dobre, skor viac sodika soliť, prekrižovať si nohy, možno bylinky.. mozno krcna chrbtica, ja mam s nou problemy 7 rokov 🫣 migreny, nizky tlak pod 105 .. ale tak po 20 rokoch cakat na zazrak by bol fakt zazrak .. no mozno by som skusala asi akunputkuru, masaze, terapie, psycholog, horsky vzduch, alebo ist moru, uz keby som to mala takto a trapim sa, skúšam... neviem a je mi to luto
Je to bezne. Nahla zmena tlaku krvi pri prudkom postaveni sa. Treba pit vela tekutin, viac sa hybat, pomaly vstavat.
V mojom okoli to ma kazdy 3 clovek. Lekar ti tiez nic ine nepovie. A este to je vyraznejsie vraj u vyssich ludi. Ja to mam cez 30 rokov- od puberty. Manzel takisto.