Dobrý deň
Chcel by som vedieť či niekto z Vás čo si toto číta mal ale má problém zo zatinania zubov?! Nie je to žiadne škrípanie zubami ale doslova zatinam zuby počas celého dňa a dosť silno a občas to aj boli lebo namáhané je tým aj celustny kĺb...je tu niekto kto to už nejako riešil?! Sú nejaké lieky na to aspoň aby sa zmiernila bolesť a aby aspoň trošku som na to nemyslel ?! Ďakujem za každú odpoveď a za každú dobrú radu.Dakujem.
nervy-psychika , asi by som na začiatok volila magnézium na ukludnenie
Skus tu celust a stisk casto cez den vedome uvolnovat.
Ahoj aj ja to mám už dosť dlho , liečim sa na depresie , tak to bude asi z toho ale kázala mi lekárka dať si takú ochranu na zuby , ale skúšam aj autogenny tréning a keď si to uvedomím že to robím tak to uvolnujem .. lieky na to nemám Ale je ešte možnosť že je to aj zo zubov ako pokazené atd ...
Ja mám uzkostnou poruchu, tiež som to robila, teraz beriem AD a prestala som mat všetky tie tiky a sklbania a zatinanie zubami.
@dawino888 ahoj, ano, mam s tym problem, mam ochrannu silikonovu dlahu od zubarky, pouzivam ju na noc hlavne, ale niekedy, ked mam stres aj pocas dna. Daju sa kupit aj univerzalne, ale zubarka ti urobi na mieru podla odtlackov.