Zatínanie zubov

barbina555
1. jún 2024

Ahojte, už asi 4 roky ak nie viac mi píska v uchu. Za ten čas som zisťovala z čoho by to mohlo byť. Chrbtica, psychika atď. Jeden lekár ma poslal domov s tým, že to mám z alergie no nakoniec som zistila že žiadne alergie nemám proste pochodila som rôznych doktorov ale na nič sa poriadne neprišlo. Jediné na čo sa prišlo je to, že mám vraj tetániu ale neviem či by to mohlo mať súvis aj s tým pískaním. No a posledné mesiace som si tak nejak začala všímať, že dosť zatínam zuby aj počas dňa a zrejme aj v noci. Chcela by som sa opýtať a zároveň sa aj poradiť či niekto z Vás má alebo mal podobnú skúsenosť a čo s tým mám robiť, čo Vám pomohlo a či Vám vôbec niečo pomohlo.
Ja viem že tinnitus je veľmi ťažké vyliečiť, ale verím že ak nájdem presnú príčinu tak je šanca že sa toho zbavím. Takže veľmi rada by som bola keby sa so mnou podelíte o vaše skúsenosti ak ste zažili alebo zažívate niečo podobné.
Ďakujem veľmi pekne 🙂

tramtada31
1. jún 2024

Mam pískanie v usiach a zatinam aj v spanku zuby (na to zatinanie vraj pomaha aplikacia botoxu, ale moja zubarka mi to neodporúčala)

snehulak77
2. jún 2024

Ja zatinam zuby, a tiež skripem. Zubárka mi urobila dlahu, aby sa mi nezničili zuby a aj odľahčil kĺb, keďže dlaha je mäkšia . Ries to so zubárom 😊

nika23t
2. jún 2024

@barbina555 áno, zubár Ti pomôže, ja tiež zatinam zuby celý deň a aj v noci sa na to budim, bolela ma z toho hlava aj ucho na jednej strane.