Dobrý deň. Donedávna som mala problém s prehĺtaním jedla a tak som pila mnoho vody. Som z toho zúfalá. Dnes sa mi začala vraciať voda do krku (neviem či je to ona alebo sú to sliny, no vychádzajú sliny z vnútra hrdla?). Som v strede a prehĺtaním sa zhoršuje, taktiež má páli žáha. Myslíte si že tá voda je psychický problém alebo nejaký iný? Ďakujem
Chod do doktora není to sranda vyhladujes sa a vysmednes na smrť!
Ahoj
@emafuchsova nič v zlom, ale koľko takých diskusii ešte založis? V každej jednej máš tie isté odpovede, urýchlene chod k doktorovi,co iné chceš počuť? Už si tam mala byt minimálne včera, nie písať 3 otázku o tom istom na MK. Nemame tu zázračný prútik, aby sme ta uzdravili. Toto je nebezpečny stav.
Jednoznačne potrebuješ dôkladne vyšetrenie čím skôr, lebo skončíš zle, bez vody sa nedá dlho fungovať...
problem je ze si preliata vodou, nenalievaj sa vodu, nebude sa ti vracat. A nevymyslaj si diagnozy, ak s tym mas problem, tak psycholog/psychiater.
@emafuchsova vyzera to ako Gred, chod k doktorovi.
@matana2 keď už tak Gerd 😂😂😂
moze to byt achalazia pazeraka, odporucam objednat sa ku gastroenterologom z martina /som lekar/
@barbora854 ano
@emafuchsova ahoj ak je to so psychiky tak skús 0,25 mg neurolu, ak reflux GERD tak na kyseliny týždeň bratlieky 2 x denne, môže aj z hlienou vtedy acc long na riedenie hlienou,... A nemusí nič zaberať aj:-
@emafuchsova Yreba ist utychlene na gastro, najprv vylucit organicke priciny a potom az to hadzat na psychiku