Ahojte, je tu niekto komu vôbec nevyrastli zuby múdrosti? Zubárka ma už niekoľkokrat poslala na RTG,( akosi som si ešte nenasla čas naň)kvôli tomu, že už mám svoj vek a ani jeden zub múdrosti nevyrastol... Pravdupovediac doteraz ma to netrápilo, len ujo Google má dosť vystrašil 🤔🤔🤔
@evkys moja skúsenosť....ja som bola pred tyzdnom opraviť zub, a rozprávala som sa s dr ohľadom osmiciek, a povedala mi, ze su ľudia, ktorym nikdy nevyjdu(stastni to ľudia) 😃takze asi tak
tri mam schovane uplne a z jednej mi trci kusok. je to dost velky problem. mam 50 a dozvedela som sa, ze osmicky uz mam pevne zrastene s kostou. ked nemaju kam rast (lebo lezia a su oprete o sedmicky) tak rastu smerom do kosti. ak by som teraz zacala mat s nimi problem, musi sa sekat kost, hrozi poskodenie a zlomenie sanky, celustneho klbu a trvale nasledky po pripadnych komplikaciach. dcera si preto teraz v po 20 dala chirurgicky vybrat prve dva a pojde na dalsie dva.
@miruska128 dúfam, že som ten stastlivec 😆😆😆
@evkys ja nemam vyrastene zuby mudrosti, a rontgen odhalil ze tam su, ale rastli krivo a preto zostali vnutri. Chod na rontgen, ja chodievam kazde dva roky na preventivke, moze sa tym odhalit aj skryty kaz alebo nieco ine dllezite, nezanedbaj to.