Zatiaľ mi nevyrástli zuby múdrosti

evkys
28. feb 2019

Ahojte, je tu niekto komu vôbec nevyrastli zuby múdrosti? Zubárka ma už niekoľkokrat poslala na RTG,( akosi som si ešte nenasla čas naň)kvôli tomu, že už mám svoj vek a ani jeden zub múdrosti nevyrastol... Pravdupovediac doteraz ma to netrápilo, len ujo Google má dosť vystrašil 🤔🤔🤔

saja1
28. feb 2019

@evkys ja nemam vyrastene zuby mudrosti, a rontgen odhalil ze tam su, ale rastli krivo a preto zostali vnutri. Chod na rontgen, ja chodievam kazde dva roky na preventivke, moze sa tym odhalit aj skryty kaz alebo nieco ine dllezite, nezanedbaj to.

miruska128
28. feb 2019

@evkys moja skúsenosť....ja som bola pred tyzdnom opraviť zub, a rozprávala som sa s dr ohľadom osmiciek, a povedala mi, ze su ľudia, ktorym nikdy nevyjdu(stastni to ľudia) 😃takze asi tak

kika831
28. feb 2019

@evkys 2 zuby mudrosti nemam vobec a popravde som to nikdy neriesila, dokonca ani ziadny zubar ma kvoli tomu nikdy nikam neposlal a to sa o zubky pravidelne a poriadne stara a absolvujem vsetky preventivky. A poznam niekolko takychto pripadov a nemaju s tym ziadne problemy.

modrava
1. mar 2019

tri mam schovane uplne a z jednej mi trci kusok. je to dost velky problem. mam 50 a dozvedela som sa, ze osmicky uz mam pevne zrastene s kostou. ked nemaju kam rast (lebo lezia a su oprete o sedmicky) tak rastu smerom do kosti. ak by som teraz zacala mat s nimi problem, musi sa sekat kost, hrozi poskodenie a zlomenie sanky, celustneho klbu a trvale nasledky po pripadnych komplikaciach. dcera si preto teraz v po 20 dala chirurgicky vybrat prve dva a pojde na dalsie dva.

evkys
autor
2. mar 2019

@miruska128 dúfam, že som ten stastlivec 😆😆😆