Zatekajúce hlieny a nevoľnosť

7. sep 2024

Moze mi zatekanie hlienov sposobovat nevolnost a tazky pocit na zaludku? Mali ste to niekto takto?

biglovemom
7. sep 2024

Ano stale ked som zahlienena.
Prejde to ked sople ustupia

veronika2021
7. sep 2024

Presne tak kazde rano sa mi chcelo zvracat od toho-pomohlo mi naparovanie,hlieny sa zriedily a bola som schopna ich lepsie dostat zo seba von a acetycystein je velky pomocnik.

lakebabe
7. sep 2024

Áno mam alergie a astmu , vždy keď mi zateka nos mi je zle, sem tam z toho ráno aj zvraciam žiaľ . Pomáhajú lieky, spreje a preplach rino kanvickou s morskou soľou

autor
7. sep 2024

@biglovemom
@veronika2021 dakujem za odpovede, aspon viem z coho mi byva posledne dni tak tazko rano
@lakebabe

complyc
7. sep 2024

Nemás candidózu ?

victoriab
7. sep 2024

@lakebabe mozem sa spytat aku mas liecbu? Kto ti predpisal lieky?

ivanka12311
7. sep 2024

V noci ťa nebudi kašeľ?ak áno môže to byť čierny kašeľ prečítaj si o ňom... prekonala som ho nedávno je bohužiaľ rozšírený a to som aj očkovana

lakebabe
7. sep 2024

@victoriab alergologicka, ja mam alergie na plesne takže celú zimu mam problémy, predtým som mala pele a do toho astmu a chronické zapaly dutín, tak mam cely život lieky a inhalatory. A chodím na imunitnu liečbu dva krát ročne na injekcie. Ale keď ma to chytí tak sa ráno idem zadrhnut a je mi riadne zle z tých hlienov.

complyc
7. sep 2024

@ivanka12311 očkovanie proti čiernemu kašľu nepodporuje tvoju obranyschopnosť proti nemu, ale zisk tej firmy, čo vakcinu vytvorila 🤣

victoriab
7. sep 2024

@lakebabe ja idem o mesiac k alergo, teraz som mala lieky od plucneho, ale uz nemam a akoze ja uz mam pocit, ze bez tych liekov nebudem moct normalne fungovat. Vkuse teraz zas chrapcim z hlienov, stale mam pocit, ze mi niekto sedi na hrudi, mam dychavincnost, busenie srdca. Hlieny v krku furt 😵

lakebabe
8. sep 2024

@victoriab budeš mat nejaku alergiu spravi ti testy. Tie spreje do nosa na to celkom pomahaju

victoriab
8. sep 2024

@lakebabe vidis a prve testy mi robila.minuly rok v septembri, aj krv, nevyslo mi vobec nic - bola som prekvapena, lebo som vedela o hlienoch, obcas mam ekzem, akoze divne

lakebabe
8. sep 2024

@victoriab to je zvláštne ale z krvi by malá vedieť naisto, ono aj z reflux bývajú častosilne hlieny a ori potravinových alergiach aj pri laktoze

victoriab
8. sep 2024

@lakebabe som zvedava co sa dozviem v oktobri 🫣

lakebabe
8. sep 2024

@victoriab držím palce z môjho chodenia po doktoroch je základ dobrá diagnostika, keď to doktor vôbec zisti co ti je je hlavná časť úspechu

victoriab
8. sep 2024

@lakebabe ved prave. U plucneho, co som bola, fakt sa zaujimal, povedal, ze on ako lekar chce prist na pricinu. Ze ked mi nie je dobre, treba to riesit.

lakebabe
8. sep 2024

@victoriab aspoň ze to ktosi rieši to je základ uvidíš čo ti povedia ale podla mňa čosi nájdu

victoriab
8. sep 2024

@lakebabe blbo to vyznie ale ano clovek s tym potom aspon vie narabat

lakebabe
8. sep 2024

@victoriab jasne to už stačí lieky a ideš. Bez mojich sprejov a inhalatorov by som sa tými hlienami zadavila

victoriab
8. sep 2024

@lakebabe ved to. Dakujem za rady.

lakebabe
8. sep 2024

@victoriab nech to dobre dopadne