Moze mi zatekanie hlienov sposobovat nevolnost a tazky pocit na zaludku? Mali ste to niekto takto?
Presne tak kazde rano sa mi chcelo zvracat od toho-pomohlo mi naparovanie,hlieny sa zriedily a bola som schopna ich lepsie dostat zo seba von a acetycystein je velky pomocnik.
Áno mam alergie a astmu , vždy keď mi zateka nos mi je zle, sem tam z toho ráno aj zvraciam žiaľ . Pomáhajú lieky, spreje a preplach rino kanvickou s morskou soľou
@biglovemom
@veronika2021 dakujem za odpovede, aspon viem z coho mi byva posledne dni tak tazko rano
@lakebabe
Nemás candidózu ?
V noci ťa nebudi kašeľ?ak áno môže to byť čierny kašeľ prečítaj si o ňom... prekonala som ho nedávno je bohužiaľ rozšírený a to som aj očkovana
@victoriab alergologicka, ja mam alergie na plesne takže celú zimu mam problémy, predtým som mala pele a do toho astmu a chronické zapaly dutín, tak mam cely život lieky a inhalatory. A chodím na imunitnu liečbu dva krát ročne na injekcie. Ale keď ma to chytí tak sa ráno idem zadrhnut a je mi riadne zle z tých hlienov.
@ivanka12311 očkovanie proti čiernemu kašľu nepodporuje tvoju obranyschopnosť proti nemu, ale zisk tej firmy, čo vakcinu vytvorila 🤣
@lakebabe ja idem o mesiac k alergo, teraz som mala lieky od plucneho, ale uz nemam a akoze ja uz mam pocit, ze bez tych liekov nebudem moct normalne fungovat. Vkuse teraz zas chrapcim z hlienov, stale mam pocit, ze mi niekto sedi na hrudi, mam dychavincnost, busenie srdca. Hlieny v krku furt 😵
Ano stale ked som zahlienena.
Prejde to ked sople ustupia