Zatekajúce hlieny

dominik29
13. apr 2020

Od včera mi stale zatekaju hlieny do hrdla.. Co je zaujimave, ze sople vobec nemam, ani nadchu.. No predsa nestíham hltat zatekajuce hlieny. Ako keby zo zadu nosa mi tieklo hned do hrdla.. Asi ani spať nebudem.. Vkuse prehltam huste hlieny

monro
13. apr 2020

@dominik29 ja mam nieco podobne, tiez ni zatekaju hlieny. Nie vela ale musim vytahovat a vypluvat sem tam. Je to otrava. Vola sa to zadna nadcha. Ja mam asi alergiu na cosi, lebo uz to mam dlhsie a citim si aj hrdlo. Skuste si vyplachovat nos slanou vodou a kloktat slanu vodu.

eliska105
13. apr 2020

je to zadná nádcha a je to niečo podobné ako nádcha len s tým rozdielom, že ich nevieš dať von iba prehltnúť... veľmi ľahko to potom sadne na priedušky :(
mala som obdobie, kedy som bývala často chorá a presne mi stále zatekali, raz dokonca mesiac vkuse, bola to nakoniec nejaká baktéria.. takže ak ti to neprejde, tak lekár 🙂

superhanka
16. apr 2020

@monro toto funguje ja som sa ich takto zbavila. Šnupla som si slanú vodu viac dní po sebe a potom dobre už bolo. Pozor ale voda by nemala byť chuťovo výrazne slaná. Množstvá nájdete aj na internete

dominik29
autor
16. apr 2020

@superhanka dakujem vyskusam