Záťažová deka - skúsenosti

svetielko77
25. sep 2024

Dobrý večer,
prosím vás, má niekto skúsenosť so záťažovou dekou? Či to pomáha na lepší spánok. Prípadne odporučiť konkrétnu záťažovu deku. Ďakujem

doriiis
25. sep 2024

Pripnem sa.Uz dávno si plánujem kúpiť pre seba.

svetielko77
autor
25. sep 2024

@doriiis verím, že sa niekto s nami podeli o skúsenosti

biba_18
25. sep 2024

záťažová deka je super vec na upokojenie - konkrétnu váhu ti poradia priamo na nidu… ja som už aj peniaze mala v prasiatku, v podstate už len objednať - a nemôžem kvôli klbom 😔

biba_18
25. sep 2024

tie záťažové deky máš ako keď babatko viažeš do zavinovačky aby sa nemrvilo a spalo, s tým že tie guličky vo vnútri vytvárajú “ tlak” na nervy a tým sa produkuje serotonin…

daskasss
25. sep 2024

@svetielko77 no ja ju mám, ale nie je to nic úžasné. Ťažšia mi príde zimná perina z peria. Mám správnu váhu deky na moju váhu. Uz by som to nekúpila 🙊

biba_18
25. sep 2024

@daskasss a čo si od nej čakala?

lindous
25. sep 2024

Za mňa úplne super vec, ale ja nemám nejaké problémy so spánkom, aby som to na toto vedela s čistým vedomím odporúčit.. ja som ju používala v ťažšom období a veľmi mi pomohla s ukľudnením, keď ma obchádzali úzkosti, pre mňa veľmi príjemný uzemňujúci pocit…

simona20201309
25. sep 2024

Mam ju rada. Nechcem oberat nidu o zákazníkov ale majú premrstene ceny. Mali sme doma aj od nich aj obyčajné za 35e a je to úplne to iste.
Myslím ze majú aj v tchibe, aj v mall, za normálne ceny.

lukbe
25. sep 2024

Ja som kúpila väčšiu, lebo nemali inú. Spánok sa mi trochu zlepšil, ale začali ma boliet kolená (nie od deky), takže už ju nepoužívam. Je skoro nová. Chcem ju predať

kacena4
26. sep 2024

zalezi od toho pre koho ju chces s akymi dg. ja pouzivam ale nie original zatazovu ale specialnu deku ktora je tazka, tu si davam na perinu. mna upokojuje avsak vedome si musim uvedomit ze ju mam na sebe a je tam preto aby ma skludnila, su dni kedy ju neznesiem na seba a vadi mi.

svetielko77
autor
26. sep 2024

@kacena4 ďakujem za odpoveď. Chcela by som ju skúsiť na zlepšenie spánku, nakoľko sa budím v noci. Možno aj na to upokojenie, na úzkosti, aj keď tie už ustupili viacmenej.