Caute, pri fyzickej aktivite mi je zle. Bojím sa, že mi zlyhá srdce, že sa proste zastaví. Myslím tým aj obyčajne pre jazdný trochu do kopca, akonáhle vyjdem trochu väčší kopec, začne ma oblievať pot a je mi zle na odpadnutie. Podľa lekárov mám srdce ok a je to len v hlave ale ako môžem chodiť sama von, keď sa tak strašne bojím ? Myslite že je reálne aby sa mi len tak zastavilo ? Mám 21 rokov
Psychiatrovi to treba povedať
Máš zlý kondičku,alebo nadváhu.
Aj ja som názoru že treba psychológa mala som známu ktorá chodila na urgent vždy keď ju bolela hlava zo slovami ona ma určite krvácanie do hlavy samozrejme ze nič nemala bola len hypochonder.
Mal som ataky a depresiu. Behal som na pohotovosť jedna radosť no časom som pochopil že toho čo som sa bál sa nikdy nestalo. A keď sa niečo stať ma nevyhneme sa tomu osud si nás nájde. Všetko je to v hlave keď si budeš myslieť že nie si ok bude ti zle tak to proste je.
@doriiis kondičku mám zlu, toto trvá už skoro 2 roky a cele 2 roky nič nerobím, ledva prejdem pár metrov 🥲
Železo máš v poriadku keď nezvládaš záťaž?
srdce sa len tak z ničoho nič nezastaví, tak nechoď do kopca len po rovine a trochu schudni, budeš viac vládať, alebo si kúp domov rotoped
@jakubrianka áno
@lucka_ke schudnúť nepotrebujem, práveže aj trochu pribrať. Mám 165cm a 48kg
ku akým lekárom chodíš? kto ťa už vyšetroval - kardiológ a ešte niekto iný?
@lucka_ke kardio, neurológ a psychiater
@lucka_ke a pár krát som skončila na urgentným prijme
Môže to byt hocičo aj nič. Napríklad ….. úzkostná porucha, veľa mladých má teraz aj tetaniu zo stresu, anorexia, podvýživa… robia sa inak aj záťažové testy na bicykli u kardiológa a monitoruje sa, ako tvoje srdce reaguje na záťaž.
psychiater terapie lieky a moz o aj hospitalizacia aby si sa naucila zvladat uzkost
@jakubrianka bola som, srdce to vraj nie je. Taktiež som tam skoro odpadla ako som zosadla z bicykla. Výsledky boli ok
Nie
Mas to v hlave
Nemas nizky tlak? Ja tiez nemozem jazdit na bicykli, tiez neutiahnem do kopca, je mi na zvracanie a srdce az v krku. Hmotnost a vyska zhruba ako ty. Ale, inak som zdrava. Kup si elektricky bike a mas po probleme
Tu treba zrejme psychológa.