Ahojte.
Posledné dni som mal trošku stresovejšie, bola tam aj mierna úzkosť, ale to už zmizlo. Ostali mi ale zášklby v svaloch, ktoré pocitujem už takmer týždeň. Zášklby mám hlavne na stehnách a lýtkach, ale aj pod ľavým okom. Netrvajú stále, skôr počas dna prídu a trvajú pár sekund, taký kolobeh. Mám ich hlavne keď som v pokoji, sedím alebo ležím.
Beriem magnerot a vitamínový komplex od gymbeam. Čo možno pomohlo vám na to? Prípadne ako dlho ste to mali kým vám to zmizlo?
Davaj si Bkomplex.ten je dobry na zasklby. Ja mavam zasklby v oku a vtedy viem ze mi chyba B vitamin
Treba ešte viac magnézia - obyčajného, čistého, vlastne toho najlacnejšieho v bielo-modrom obale. Kľudne 2 až 4 tablety. Tie ostatné značky obsahujú aj iné pomocné vitamíny, ale o to menej magnézia. Tie úzkosti spolu so zášklbmi mohol byť slabší tetanický záchvat (naštuduj tetánia). Ospravedlňujem sa, ak straším. Ten stres sa snažiť nejako vypudiť - myslieť na niečo iné, alebo zamestnať mozog niečím iným, pustiť si hudbu, veselú reláciu, alebo sa s niekým rozprávať o niečom veselom.
Mne to zmizlo krátko po tom čo som začala brat 2-3x denne magnosolv ale predtým som už brala nejaké magnezko jednu tabletu denne