Zášklby v očiach a tetánia

9. aug 2023

Dobry den uz dlhsie mam zasklby/tiky v ociach.akoby mi tiklo/sklbo okom a zubami naraz je to taka sekundova zalezitost...mam silnu tetaniu( prave teraz ani nejake zle obdobie),som unavena vycerpana vynervovana akasi 🙈 je mozne ze to je z tetanie mava to niekto?

olivia_c
9. aug 2023

Ano, ja som to mala asi 2 mes za pravym okom nonstop. Pomohlo mi sa skludnit a magne b6 forte 2x denne. Mam nasledne aj tetaniu potvrdenu. Tie zasklby preslo po asi tyzdni uzivania..ale stale to uzivam.

0ria0
9. aug 2023

áno, tie zášklby sú celkom bežná vec. sestra ju má a poviem ti, že toto je asi to najmenej, čo ju trápi. neustále kŕče v nohách, stehnách, ani magnézium nepomáha, a to užíva dennodenne.

mamina7070
9. aug 2023

ano to je z tetanie ak mas zvyseny stres asi treba aj Ad alebo nieco ine na upokojenie

autor
9. aug 2023

@0ria0 no mne sklbne teda nie ocami ale vieckami zavrie na sekundu z nicoho nic ...taky sekundovy krc my som to nazvala...akoze ja krce nemavam nejake silne inde ked to pride tak mi sklbe celym telom a lavu nohu mam taku ze sa mi akokeby chveje a je to dost neprijemne . Ja mam skor panicke ataky ...nic horsie pre mna nie je ako ked citim ako keby mi jazyk taka alebo ako to nazvat do krka...proste zacne mi to tahat a pritom viem aj rozpravat vsetko 🙈 akoze vsetko sa da prezit u mna ale toto je hroza 🙈

autor
9. aug 2023

@mamina7070 a to normalne aj akoby zasklb vieckami? Ze mi zavrie oci na sekundu alebo jedno oko? A este ktomu aj zubami cuknem ...Tak silno akoby krc a hned polavi... ja mam tetaniu 11 rokov ale teda toto som nemavala ..kazdy rok ine problemy🙈

taktotedanie
9. aug 2023

Zvysit magnezium, vela spanku, ziadna kava, ziadne energy drinky ziadny stres

autor
9. aug 2023

@taktotedanie kavu ani energetaky nepijem vpbec...len mam dceru ktorej idu zuby🙈 obcas spim dokopy 4hod niiekedy sa podari aj 7hod podla toho ako velmi v noci place

taktotedanie
9. aug 2023

Tak je jasne zesa tozhorsilo

27melka
10. aug 2023

Ahoj mne tiez na tie zaškly pomohlo magneb6.

ivanocka83
18. mar 2024

Ahoj ako ti dlho ti sklbalo viečkom presne aj mne ako keby na sekundu zavrelo.Ako ti to preslo?respektíve co ti na to pomohlo ďakujem za radu.☺️

autor
19. mar 2024

@ivanocka83 ahoj mam to doterwz hlavne ked som viac unavena (napriklad prebdena noc pri dcere) ..