Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či s tým má niekto skúsenosť. Mám momentálne stresové obdobie a permanentné zášklby svalov-tiky v oblasti brucha. Môže to s tým súvisieť?
Pekný večer, ja mam tiež zášklby na rôznych častiach tela.. Teraz je také obdobie, stres jedno s druhým, jednoznačne to môže súvisieť so stresom a pod.. Skus nasadiť nejaké kvalitné magnézium 🙂🙂
@maria123a magnézium beriem už asi týždeň, ale zatiaľ sa to nezlepšilo
Možno tetania. Treba brať pravidelne magnezium + vitamíny skupiny b. Pokojne aj vyššie dávky b6. Ja mám okrem tikov v bruchu najmä tik v oblasti oka. Najprv po vysokých dávkach magnézia prešli ale teraz sa pri udržiavacich dávkach znova objavili 🤷
Samozrejme prvé zlepšenie bolo asi po mesiaci bránia magnézia. Ani by ma nenapadlo, že tak dlho treba čakať.
Zdravim ja to riešim asi pol roka ,magnézium nestačí horčík draslík a vitamín B6,B12 .beriem to výsledky mám už dobre len to neprestalo. Treba ísť na neurológiu , mám dosť veľké dlhodobé stresy ,strach o niečo .... Preto mi to neprešlo len ma udržiava v prežívaní. Keď by ti nepomohlo po 2mesiacoch určite ries či to nieje zo stredu . Ja plánujem psychológa
@lilinka2481 čítala som, že je to asi tetania.
Dobrý večer ja mám niečo podobne ale tiež to zrejme mám zo strachu