Ahojte.
Cca pred tromi týždňami som mala teploty liecila som sa cca týždeň bolelo ma hrdlo a teraz zase vcera z ničoho nič na vyučovani mi zostalo zle hlava ma zacala boliet zomnica a horuce celo.
Pridem domov zmeram si teplotu a 38.
Teraz rano som sa zobudila s bolestami hrdla.
Myslite si ze sa toto bude stavat pravidelne?
Obliekam sa dostatočne teplo ked som spotena prezleciem sa pijem dostatok tekutín a jem vela ovocia a zeleniny momentálne mi najviac chutí hrozno
Davam si ho kazde rano
Treba ísť na výter z hrdla, keď sa Ti to takto vracia ... zrejme tam čosi máš ... a voľnopredajnými liekmi to len na chvíľu utlmíš.
@name_354
@name_354 story of my life. Akurát sa doliečujeme z druhej choroby v priebehu asi mesiaca a pol. 🤦🏻♀️ Keď začal manžel smrkať, skoro som sa rozplakala, že je to tu zas.
Tiež tomu nerozumiem, tento rok je na takéto kolobehy veľmi štedrý. Neviem, či tie vírusy tak efektívne mutuju alebo naša imunita už stojí za deravú pokožku....
@dzulli1980 no to nemusi byt pravda, moze kludne mat dalsi virus. U nas so skolkarskymi detmi uplne bezne.
Aktualne sa doliecujem druhy tyzden a miz schytal dalsie cosi. A skolkar od vcera zas potahuje sopel 🙄.
@name_354 vyskusaj v zaciatkoch choroby nasadit vysoke davky lactoferinu (ja mam od Andreja Medveda). Len ja si davam asi malo (lebo to pouzivam pre vsetkych a neda sa mi uzivat viac ako 6 kapsli za den, lebo ma to zruinuje...). Ale zaberalo mi to fajn.
Je vírus. Máš asi oslabenú imunitu. Ovocie, zelenina v marketoch bez vitamínov, vône je o ničom. Trhané zelné, nedozreté a niektoré pestované vo foliovníkoch.
Najlepšie domáce ovocie, zelenina. Dozreté na slniečku a trhané dozreté. Predaj z dvora na MK, aj na fb je predaj od súkromníkov.
Lekárovi na odbery a výter z hrdla.
Skús vitamíny lipozomálne zo zdravehosveta.sk . Alebo Dračiu krv, Vironal z ENERGY.sk - na báze bylín a rašelina z Podhájskej.
Skoré uzdravenie prajem.
Ja mam slabu imunitu, ked sa ochladi, som vkuse chora, bacile za skolky a skoly ma nicia. Chystam sa na preliecenie imunologovi, ale termin som dostala az koncom novembra :/
Hrozno obsahuje veľa fruktózy (ovocný cukor) kvasí v črevách, premnožia sa kvasinky, ktoré oslabujú Imunitu. Pozri info o Candide.
Na hrdlo aj črevá je dobré hrýzť Klinčeky sú silne antivírusové.
Jedz viac varenú zeleninu, polievky s Kurkumou je protizápalová, cesnak, kefír ...
Zázvorový čaj so škoricou a citrónom ... jedz Protizápalovú stravu
Takze mozem jest hrozno alebo nie ?
Ked sa pohybujes vo velkom kolektive, je to normalne. Moze pomoct vela vetrat, zdrava strava, dost spanku. Dat za zaockovat proti chripke (co ale nepomoze na ine virozy). Ale pokial si niekolko hodin v miestnosti s chorymi spoluziakmi, mozes sa aj na hlavu postavit, ochories.
@name_354 jásné že môžeš .. čítaj.. https://tesco.sk/hello/clanok/hrozno-ma-silne-l...
@maranta_leuconeura mne už dávnejšie povedala lekárka, že zaočkovať sa proti chrípke nepomôže. Ak ju máš dostať, tak ju dostaneš. Lepšie posilniť imunitu vitamínmi.
@isis234 pokial sa stretnes s rovnakym kmenom ako bola vakcina tak to samozrejme pomoze, telo uz ma protilatky. Problem je, ze kmene sa mozu zmenit, tak ako sa meni stale covid. Chodim pravidelne na ockovania, ved je to zadarmo, za poslednych 5 rokov som nemala ani covid ani chripku, par krat (2 alebo 3) soplik, ked som sa naozaj choro citila 2 dni. Ked vidim, ako okolo mna ludia padaju a tyzden ci dva trpia, vzdy si poviem, hej hej, nefunguje to, naco sa ockovat... Ale je to kazdeho vec samozrejme. Skor smutne, ze to lekari viac neodporucaju najma rizikovym ludom co potom koncia v nemocniciach.
@maranta_leuconeura ja si zarábam na jar a na jeseň do medu citrony so zázvorom a obmieňam, med+citrony+cesnak. Ráno za lyžicu užijem. Tiež ma obchádzajú vírusy. Našťastie
A teraz som pila šťavu z kyslej kapusty
Zazvorovy caj s cesnakom a citronom.
Ginger shot ovocie zelenina lezat potit sa spať sirupy od kaslu a doritricin na hrdlo.
Vtedy som mala 39 teploty + kasel teraz bez kaslu a 37-38 teploty
@name_354 mne vždy pomôže zvýšená dávka vitamínu C (2 000)