Ja viem, ze aj ine existuje, ale mala som kontakt s pozitivnym, viac ako 2 hod bez ruska.... Citim sa slabo, bolest dutín, hlavy, horucka...test negativny. Co som hypochonder?
Aj ja som mala x-krát kontakt s pozitívnym bez rúška, zatiaľ som sa od nikoho nenakazila ... opakuj AG-test, objednaj sa na PCR, čo iné vieš robiť? ... môžeš a nemusíš byť pozitívna ... stále sú aj iné choroby ako COVID-19, hlavne v tomto počasí.
Nám AG test nezachytil. Len synovi. Aj napriek tomu, že sme už mali aj symptómy.
Nie. Ja som hypochonder🤗😄
Čítala som už viac krát že Omikron ťažko zachytia AG testy...čo je na Tom pravda ak, sa vie niekto vyjadriť....?
Ja.mam.aktualne tiež covid a občas mám ako keby zimnicu dám.paralen, začnem sa potiť, prejde to, no dnes mi bolo po paralene tak horúco že až malatna som bola
Tiež som mala tieto príznaky okrem teploty a PCR bol pozitívny. Domáci AG test ukázal pozititu až na 7 deň od PCR testu a aj mužovi.
Izoluj sa, s veľkou pravdepodobnostou máš covid. AG testy to pri omikron nemusia zachytiť hneď. O 2-3 dní si sprav ďalší AG test, ten by už mal ukázať
Urob vyter z hrdla a nosa naraz a uvidíš. Nas AG testy nezachytili z nosa a z hrdla hned. Nakonoec aj PCR pozitivny
Dceram Ag ukazal hned pri prvych priznakoch, ja som mala den pred PCR testom Ag negativny, hoci uz boli priznaky. A na druhy den PCR pozitivny...
No test neukazuje tak rychlo.
Opakujte test cca 3-5 den