Zaručený sposob ako pribrať

6. júl 2023

Poznáte nejaké zaručene tipy ako pribrať?
Po pôrodoch som vyrazne schudla a mám o 10kg menej než pred tehu, a vyzerá to otrasne (ako z koncemtráku), normálne budem mat z toho zachvíľu depresie. Skúšala som aj pangamin a nič. Nedarí sa mi za nič pribrať. Od pôrodu posledneho 3r dozadu sa mi podarilo pribrať zo 43 na 47 a potrebujem +8kg aspoň. Cvičenie k tomu beriem ako samozrejmosť. Ďakujem za tipy

rebrambora
6. júl 2023

Prijem vyssi ako vydaj, veeeela vela bielkovin.

deti95060810
6. júl 2023

Peritol - predpíše lekár

lucka_ke
6. júl 2023

mne poradili sladké raňajky, mne to pomohlo a dokonca mám aj kg naviac (mala som 53 kg a mám 64 čo je už priveľa), začalo mi chutiť jesť a potom to už išlo, najskôr na 56, potom 58 a počas corony som presiahla 60ku, teraz od septembra ďalšie 4 kg už som na opačnej strane a chcem schudnúť 🙂

babulkomale
6. júl 2023

Napisem ti svoju skusenost.
Ja som mala 47 kil pri vtedy 181 cm 😱 takze si vies predstavit....sice modelecka, vyskusala som, ale nelakalo.
Na odporucanie lekarky som zacala chodit do fitka pretoze ma bolel aj chrbat co som rastla.
Vtedy neboli ziadne proteiny, len nelegalne anabolika, ale kedze vsetko nelegalne neuznavam, spolahla som sa na stravu a tazke cvicenie. To znamena, ze z jedneho cviku robis napr.tri serie, kazda osem opakovani. Cviky na jednu svalovu partiu tiez tri.
A cim viac som cvicila, tym mi viac chutilo jest, jedla som samozrejme hlavne maso, tvaroh, pollitrove jogurty, vsetko vyzivne co som videla som zjedla 😃
Plus vitaminy B, nezlakni sa výrazne žltého mocu potom 😃 aj multivitamin Stamina od Jamiesonu a nezabudat na vela spanku a oddych, regenerovat, strecing.
Za rok som nabrala 9 kil 💪💪💪 mala som 16 rokov ked som zacala cvicit.

Teraz mas proteiny, vselijake pomocne zalezitosti plus porad sa s lekarom. Prajem vela uspechov.