Ahojte chcem sa opytat mám to asi tak týždeň -dva no stále mi hnisa palec na nohe aj to strašne boli led som pisala pedikurke a poslala som jej fotku prsta napísala mi že nato pomôže len chirurg lebo je tam zápal. Chcem sa opytat aL daktora mala niečo podobne ako to prebiehalo ďakujem
My používame zábaly z visnevskeho balzam na stiahnutie zápalu. Kúpiš v lekárni, aj keď nie v každej. Alebo ichtyol, ten majú vsade
@natalkinmarek presne, ako pise viestta, visnevsky je super.. ked uz ten nepomoze, tak ozaj chirurg alebo skusenejsia pedikerka
zastrihni z boku kusok nechtu a vytiahni pinzetou,aby povolil tlak..potom natri framykoinom a zalep...pomaha aj kupel v hypermangane
Mne na to doktor dáva gafrovu masť a antibioticku. Ak je to moc tak potom treba na chirurgiu.
@natalkinmarek kup si gafrovu masť, stojí par centov (do eura) a daj si to do zabalu na noc.... Potom zastrihni z boku a ako radili vytiahnu kúsok nechtu a dobre bude.... Mne sa to stáva často a just keď ideme bud na svabdu, oslavu a atd.... Nechty treba strihať stále rovno a ja som to neorbila do teraz, lebo sa mi to nepáčilo a stále som si jich strihala do oblúka 🤗
Ja som toto mala na ruke a ichtyolova mast pomohla.
@natalkinmarek ja som to mala asi pred 4m ale bola som u jednej doktorky (podologicka-zijem v DE) a ona mi to pekne osetrila. Ziadne strhnutie nechtu, ziadne rezanie ani zasivanie ako na svk..
Ja som mala hnis a tak,pedikerka mi to vyčistila a dala sponu. A už je to ok. Aktuálne mám tu sponu a uvidí čo ďalej ale už nehnisa a ani neboli. A to tiež som to mala hrozne.
@jarmila2010 nepomáha keďže tam mám zápal nedá sa to lebo to boli
@natalkinmarek ale dá...máva to syn obcas,keď mávajú treningy a aj muž kedysi...ten necht zhora milimetrik zastrihni...chyť do pinzety a stiahni dolu...uvidíš,ako sa ti ulavi
@jarmila2010 už mi to urobila svokra Alw nepomohlo
@namornicka dávam ái ju a zatiaľ to perfektne vytiahne hnis tak uvidíme
@natalkinmarek ja som toto mala dávnejšie a plasticky chirurg mi to musel celé otvoriť,vyčistiť a zašiť 😊