Ahoj.Zajtra idem k zubárovi.Ale mám strach lebo mám zarastený koreň stoličky,na vrchu.Je vidno ani nie 1mm.Citim ho len keď mi to chytím prstom.Strasne sa bojím že mi to bude zubár rezať.Bolí to? Keď to reže?A keď to šije? Ďakujem
@anavixy Ďakujem.Neviem ako to idem prežiť.😭
Prvom rade dá injekciu takže zvyšok ťa nemusí trápiť ak si ešte nebola ba trhanie tak budeš Max cítiť taký ako keby tlak nič bolestivé to není a už len držíš ústa .môj názor na šitie to možno ani nebude
@mariska1989 Tak nebude to moje prvé trhanie.Ale takto som ešte koreň zarastený nemala.Bodaj by si mala pravdu že to nebude na šitie.
Ak by aj bolo tak nič ťa nebude bolieť dajú ti tam dva stehy alebo jeden a je a potom ti samé odtiaľ vypadnú . Zbytočne sa stresuješ . Hlavne kľud
@mariska1989 A môže mi naraz trhať viac zubov?Teda tu stoličku a ešte predné tri na druhej strane?Či to asi nie?
@mariska1989 A môže mi robiť aj rontgen keď ho nebude on vidieť?
Áno môže ale každý to má stanovené ináč. Ale ak chceš na jednej strane trhať zub, koreň a potom na druhej strane zas iné skús pouvažovať ako budeš jesť či sa ti bude dať alebo nie . Ak by to boli zuby na jednej strane hore niečo a dole niečo tak to je samozrejmosť . RTG snímok by ti mal robiť aby videl ako idú korene alebo tak . Ale oni vidia či tam je alebo nie aj bez RTG
Ak ti da ten zubny chirurg tu spravnu anesteziu, tak nebudes citit nic, budes mat necitlivu polku tvare a bude sa ti iba zdat, ze mas zapchaty nos 😁
@mariska1989 Tak treba mi vytrhnúť ešte 5zubov hore.A rada by som to už mala za sebou.
To sa ti nevie prerezať zub?Tak to ti asi trošku nareže.Aj mne to robili.Neboj,dá ti inekciu a nebude to bolieť.Potom mi tam dal nejakú liečivú gázu,s tým som chodila na vymenu
@nadchovnik Nie,to je zlomená stolička a zostal mi tam jeden koreň.
Nic sa neboj, na zaciatku isto dostanes injekciu aby si nic necitila, po zakroku budes zrejme 1-2 dni potrebovat tabletky proti bolesti ale nie je to nic co sa neda vydrzat... Zbytocne je sa bat 🙂
@andrea901 A môže mi trhať aj viac naraz?
Tak urcite sa da aj viac naraz, zalezi od zubara a od toho, aky narocny je zakrok. Ja som minuly rok vyberala jednu osmicku, musela ist von chirurgicky, mala som aj sitie, ale na druhy den ma uz nic nebolelo.
Je na tebe musíš uvažovať ako budeš jesť potom . A ako si dopadla teda dnes ?
@mariska1989 No tak vytrhol mi 4 naraz predné.Tri išli celkom dobre von.Ale očák ani za svet nechcel ísť
@mariska1989 A ten koreň že mi urobí na budúci týždeň.
Predné sa rýchlo hoja i keď ti mohol dať čas aspoň 2 týždne
Určite si to nechaj opichnúť injekciou, bez injekcie ani ranu a hlavne si potom hneď kúp liek Wobenzym, nech sa ti to rýchlo hojí 🙂 Wobenzym je zázrak
Najprv ti to samozrejme umrtvi 🙂 drzim palce 🍀