Zarastená dierka v uchu

ironman1256
20. mar 2024

Dobrý deň, chcem sa opýtať na váš názor. Už pomaly 8-9 rokov nenosím náušnice, prepichnuté uši mám už od veľmi mladého veku. nemám zarastenú dierku lebo pred pár rokmi som si dala na skúšku náušnice ale vždy to skončilo s boľavým uchom tak som prestala, a teraz som si kúpila náušnice, včera som ich mala tak nejak na sebe. samozrejme sa mi ťažšie dávali do ucha, kým som našla dierku z druhej strany 🙂 chcem náušnice nosiť nastálo ale samotná dierka ma bolí kus, da sa to vydržať ale potom sa mi urobí nejaká chrastička alebo hnis taký čo viem odlúpnuť a neboli to, len neviem čo to je, mám si ucho čistiť a nechať náušnice v ušiach? aaby sa mi to nezapálilo? včera večer som si vybrala náušnice a dala som si tam propolis tak fajne vyštípalo, a dneska ráno som dala zase propolis a chcem dať náušnice naspať

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ironman1256
autor
20. mar 2024

@vsadeviem na ten roztok sa určite pozriem, bižutériu nemám, mám striebro a nemám nejako ťažké náušnice. ďakujem veľmi pekne za radu <3

dadka1997
20. mar 2024

@ironman1256 ak ti mozem povedat za seba, dlho som nenosila nausnice, pred tym som mala iba bolesti.. dierka mi sice nikdy uplne nezarastla, ale vzdy aj po prejdeni tou dierkou som mala zapal boelsti ci som cistila alebo nie.. dala som si nastrelit nove dierky a uz mam 3 roky a som spokojna