Ahojte kocky. Prosim vas. Trapi ma zarastanie nechtu na palci na nohe. Naposledy som si vystrihavala necht, vsetko v poriadku, no na dotyk ma to tam akokeby doslovne picha. Necht som krasne vystrihla, nema sa mi kozicka o aky necht “pichat”, no aj tak ma to z vrchu na dotyk belmi picha. Moze to byt tym, ze je to len take podrazdene tym vystrihovanim,alebo tym, ze som mozno kozicku zastrihla moc do hlbky? Neviete mi prosim povedat?
@viestta dakujem velmi pekne
@margaretka012 pravdepodobne ti ostalo z nechta zapichnuý kúsoček,predviesť si silnejšou baterkou,malo by byť vidieť.A nabudúce ak budeš strihať nechet ,tak nevystrihuj,ale pekne s pilnikom do oblúka si uprav.
dakujem vam velmi peknee 😊
@margaretka012 po úraze som sa s nechtom trapila vyse roka. Dokonca som bola 2x na strhávaní - otras. A nakoniec mi stačilo zájsť na kvalitnú pedikúru a bolo po probléme. Nechtarkmi urobila hrubší gelový necht, ktorý už nezarastol a bolo po probléme
Moj brat to prave riešil chodil na pedikuru on tam mal už dive mäso tak ho potom poslala na chirurgiu niečo mu tam zošivali, takze ries to čim skor ja by som zašla na tu pedi. Doma by som si to nerobila sama