Zarastanie chĺpkov

lucioska
25. apr 2022

Ahojte,chcem sa spytat ci mate niekto problem so zarastanim a vyrazkami po depilacii? Viete mi poradit ako sa toho zbavit? Ja uz mam s tym dlhodobo problem,nohy stale zacervenane s vyrazkami aj ked casto nedepilujem,tak sa mi to vobec nehoji,stale tie vyrazky ostavaju a sa to nehoji.Dakujem za radu

syslik81
25. apr 2022

skusila se peeling na nohy a po depilovani detsky puder? ja som kvoly zarastajucim prestala depilovat a radsej pouzivam ziletku

mistymay33
25. apr 2022

Mne zarastanie chlpkov vyriešil Philips Lumea. Mne nepomahalo nič, či som použila žiletky, alebo epilator, peeling, puder... všetko bolo zle.

lenicka298
25. apr 2022

@mistymay33 ahoj, prosím ťa, funguje to naozaj? Zvažujem kúpu, len sa bojím, že vyhodím peniaze, a účinok ziadny.

xsimonkax
25. apr 2022

Ahoj s tým som mala aj ja problém, jedine čo mi vždy pomáha je po holení natrieť telo Excipial U Hydrolotio a taktiež používam SOS sprej prvej pomoci z LR. Tieto dve veci sú moje topky. Vyskúšala som naozaj všetko čo sa dalo.

lucioska
autor
25. apr 2022

@syslik81 peeling pouzivam a po depilovani pouzivam gel po holeni,neviem ako sa vola,ale na taku citlivu,zacervenanu pokozku,ale vobec to nezabera

syslik81
25. apr 2022

@lenicka298 ako u koho ... u mna vyhodene peniaze

lucioska
autor
25. apr 2022

@syslik81 ja som uz tiez jeden cas nedepilovala,ale aj tak sa mi to uplne nezahojilo a ziletkou sa mi nechce tak casto holit,hlavne teraz ked ide leto,to by som musela kazde dva,tri dni holit tak preto depilujem,ale aj s takymi nohami sa hanbim ukazat,cize ani neviem co je lepsie 🤔

syslik81
25. apr 2022

@lucioska nasetrit a ist na laser?

lenicka298
25. apr 2022

@syslik81 nezabralo to vôbec?

alureb
27. apr 2022

@lenicka298 mne lumea funguje, nieje to sice ani zďaleka tak ako propagujú,ale funguje. Ja si to musím avšak oveľa častejšie aplikovať (aspoň každý 2tyzden), ale na 80-90% spokojnosť.

natty0987
20. feb 2024

@syslik81 mne sa to stáva prave s tou žiletkou vždy mi zarastaju a chcela som vyskúšať depilaciu lebo som si myslela že by toto nemalo robiť