Ahojte,chcem sa spytat ci mate niekto problem so zarastanim a vyrazkami po depilacii? Viete mi poradit ako sa toho zbavit? Ja uz mam s tym dlhodobo problem,nohy stale zacervenane s vyrazkami aj ked casto nedepilujem,tak sa mi to vobec nehoji,stale tie vyrazky ostavaju a sa to nehoji.Dakujem za radu
Mne zarastanie chlpkov vyriešil Philips Lumea. Mne nepomahalo nič, či som použila žiletky, alebo epilator, peeling, puder... všetko bolo zle.
@mistymay33 ahoj, prosím ťa, funguje to naozaj? Zvažujem kúpu, len sa bojím, že vyhodím peniaze, a účinok ziadny.
Ahoj s tým som mala aj ja problém, jedine čo mi vždy pomáha je po holení natrieť telo Excipial U Hydrolotio a taktiež používam SOS sprej prvej pomoci z LR. Tieto dve veci sú moje topky. Vyskúšala som naozaj všetko čo sa dalo.
@lenicka298 ako u koho ... u mna vyhodene peniaze
@syslik81 ja som uz tiez jeden cas nedepilovala,ale aj tak sa mi to uplne nezahojilo a ziletkou sa mi nechce tak casto holit,hlavne teraz ked ide leto,to by som musela kazde dva,tri dni holit tak preto depilujem,ale aj s takymi nohami sa hanbim ukazat,cize ani neviem co je lepsie 🤔
@syslik81 nezabralo to vôbec?
@lenicka298 mne lumea funguje, nieje to sice ani zďaleka tak ako propagujú,ale funguje. Ja si to musím avšak oveľa častejšie aplikovať (aspoň každý 2tyzden), ale na 80-90% spokojnosť.
skusila se peeling na nohy a po depilovani detsky puder? ja som kvoly zarastajucim prestala depilovat a radsej pouzivam ziletku