Zarastajúci necht

annab012
28. mar 2023

Dobrý deň,
Máte s tým niekto skúsenosti?
Už sa neviem kde obrátiť uz som to riešila aj pedikúrou (špony,tamponády).
Aj chirurgicky.
A zas sa mi to vrátilo.
Chvíľu to vyzeralo po chirurgii nádejne ľavý palec sa mi aj vyliečil.
Ale zas sa mi to vrátilo na pravom palci na nohe nečakane ale z vonkajšej strane nie z vnútornej ako to zvyklo takže to ani tak nebolí.
Problém je to že sa mi tam začína robiť "divé mäso".
Nemáte nejaké tipy? Doma mám betadin, framykoin práškovy čo som začala používať po chirurgickom zákroku. Ale kedže mám aj dosť náročnu prácu v ktorej som 12hod na nohách v uzavretých pracovných topánkach tak to nepomáha.
Nemáte nejaké tipy (krémiky,maste atď.)?
Ďakujem za každu pomoc.

majkabambulik
28. mar 2023

@annab012 Ja som mala tiez dive maso, po tom, co som chytila plesen v bazene v Rajeckych Tepliciach,no a ten plesnivy necht mi zbrusovali na lekarskej pedikure, Zial to dive maso mi musela riesit vseobecna doktorka, totiz pediker ma poslal za nou, nech mi predpise antibiotika, ktore to aj pekne stiahli prec. No su to uz cca 4 roky a stale sa necht nevratil do povodneho tvaru, a musim si podkladat tamponadovu pasku. Takze urcite pomozu iba antibiotika. No rada si tiez necham poradit tu aj od inych.

andreakg
28. mar 2023

@annab012 a môžem sa opýtať,ako dlho si chodila na pedikúru na špony?

macekovam
28. mar 2023

@annab012 gafroma masť... Natrieť a prelepiť..

didush27
28. mar 2023

@annab012 ak tam máš divé mäso, neviem či ti krémy pomôžu 😟
Mne necht chirurg strhol, dal ATB, framykoin a predpísal
višňák - Visnovskeho balzam.. mne ho miešali priamo v lekárni do fľaštičky, super vec
Držím palce!

annab012
autor
28. mar 2023

@andreakg asi cca 1 rok potom som si povedala ze to nepomáha tak som zašla na tú chirurgiu

dada558
Autor odpoveď zmazal
Zobraz