Ahojte mam miernu bolest palca na nohe nieje cerveney ani opuchnuty. V oraci nosim zdravotne topanky. Dnes som si kupila nove s otvorenou spicou. Cize ak mi aj necht zarasta nieje to zo strihania. Ako predidem uplnemu zarasteniu?? Staci ze zmenim obuv a nebude to pokracovat dalej?? Dakujem za rady
@diaszoky treba ho velmi hrubo nalakovat - kazdy den jednu dve vrstvy, aby zacal spravne rast - trva to tak mesiac ale mam to odskusane - fakt to pomaha kym nevyrastie
@tehotna40 ktore odporucas?
dobre je ist na pedikuru, niekomu kto sa tomu venuje a ozaj ti to bude vediet, davaju sa aj take spony alebo akoby som to nazvala, kamaratke to raz robili a odvtedy ma pokoj 🙂
@missviolet určite áno, chodila som k XY pedikerkam, niektoré mi spravili ešte horšie, ale tu mi naozaj pomohli a aj keď už neplacem pri každom kroku , chodím každý mesiac aby sa mi to nevrátilo. Neľutujem ani cent.
@renatka100 Tie viacnásobné vrstvy laku majú akú funkciu prosím?🤔 vďaka 😘
@janka2273 ako ta spona ktoru robia na kozmetike - vyrovnava nechet aby zacal rast tak, aby nezarastal, cim tvrdsia vratva tym sa lepsie vyrovna, domaci sposob najlahsi a najlacnejsi bez navstev salonov 😀
@renatka100 super 👏👍 mňa cca mesiac pravý palec na jednej strane pobolieva,no nikdy som s týmto problémy nemala. Tak to teda vyskúšam, ďakujem pekne 😘👍
Navštívte medicialnu pedikuru, budú riešiť príčinu. Tiež mám s týmto dlhodobo problém a nič iné nepomáhalo.