Ahojte , máte skúsenosti so zarastajucimi nechtami ?
@sedok666 ahoj áno veľký palec na nohe
@tatianka0000 mala som to aj ja, a je to veľmi bolestivé. Mne úprimne žiadne mastičky a ani nič podobné nezabralo. Iba chirurgické odstránenie ( umrtvenie palca, a vyrezanie svalu a následné vyrezanie časti palcu- tej zarastajúcej). A odvtedy s tým nemám žiaden problém 🙂
@sedok666 ja som už s tým raz bola u chirurga umrtvil mi to vyrezal a zasa sa mi to vrátilo :( teraz to mám ešte horšie ako predtým 🤔🤔😏
@sedok666 tu pomôže už asi iba chirurg že ? Doma to asi nijak nevyliecim
@tatianka0000 tak toto nevyzerá vôbec dobre. Ja osobne by som išla, čo najrýchlejšie k chirurgovi. To si myslím že máš aj sťaženú chôdzu.
A po vyliečení skús chodiť ku pedikerke, alebo si to doma nejako vystrihať 🙂
Prajem veľa šťastia 🙂
@sedok666 chystám sa v týždni len mám strach aj keď viem čo má bude čakať . Dosť ti boli keď mám obuté botasky tak ma to tlačí .. ďakujem pekne za reakciu
@tatianka0000 To verím, je to dosť nepríjemné. Ale verím, že to dopadne dobre 🙂
hladaj pedikerku, ktora pracuje s nechtovymi šponami, samozrejme, nie v tomto stave...
@tomasmrocek ty to máš lepšie , keby si videl môj necht
@tatianka0000
Neverim ze jedna zena ma takto hnusne zanedbanu pedikuru, ako mozes mat na nohe nechtiska ako wolverine. Lekar ti na to co povedal?
Samozrejme ze to zarasta.
@tatianka0000 pre Boha chces dostať otravu krvi?v žiadnom prípade si do toho neryp s chod hneď k lekárovi to je strašné zanedbane
@tomasmrocek ty si zle strihas nechty a preto Ti zarastaju to prečo máš tie ostatné také malé vystrihane?mojej dcére tak zarastal palec na ten hnis ichtyolovu masť a betadine
@luccija už to mám lepšie ako na fotke vyššie , bola som s tým u lekára , vystrihoval mi to už hádam aj päť krát a stále sa mi to opakuje
@tomasmrocek tiež mi zarasta iba tá jedna strana nechtu , ja som to bola už asi päť krát u chirurga vystrihovať a on mi povedal že to mi bude stále robiť , lebo mam poškodené nechtové lôžko , že ja musím ist na operáciu , že mi urobia plastiku nechtového lôžka , neviem si to vôbec predstaviť ako sa to robí
@tomasmrocek ako to prebiehalo ? Ako ti to robili ?
pichnu inekciu a nic necitite trva to zhruba 20min a mesiac sa to hoji samo sa musi zatiahnut rana ziadne stehy
Ahoj, myslíš na nohách?