Zápcha z jačmeňa

diaszoky
4. júl 2021

Ahojte baby vysolila som nemale peniaze ze zeleny jacmen zn green weis. Ako nahle som nalacno vypila pozadovanu davku uz som nesla na potrebu ako to u mna byva kazdy den . Zapchu som mala uz davnejsie aj s chlorelly no tam som naraz zacala pouzivat vela tabliet aj ked som znizila davku ktovie ako sa to neupravilo tak som uz ju dalej nebrala. Pitny rezim bez debaty dodrziavam. Viete mi povedat kde je chyba ? Vdaka

dominikac321
4. júl 2021

ako dlho si nemala stolicu?
@diaszoky

diaszoky
autor
4. júl 2021

@dominikac321 no zatial iba vcera stale chodim rano dnes rano zase nic mozno bude rste v priebehu dna ale presne tak isto to bolo pri chlorelle uz ked som vtedy nemala stolicu 4 dni chlorellu som uplne vyradila

dominikac321
4. júl 2021

@diaszoky tusim ze o zapche sa hovori ak stolica nie je 3 ci 4 dni a ked som dala do google ze zapcha jacmen tak mi ho prave vyhodilo ako proti zapche...mozno si len telo musi zvyknut urcite dodrziavaj pitny rezim a skus chvilku este pockat

pribinak
4. júl 2021

@diaszoky vyhoď to, veľa ľudí si tým pokazilo trávenie. Ak chceš podporiť trávenie, tak teraz máš kopec čerstvej zeleniny a ovocia, Kupuj si kyslomliecne výrobky. To uolne stačí
Tieto veci ako jačmeň či chlorella nie du vhodne pre každého

diaszoky
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diaszoky
autor
4. júl 2021

@pribinak nemozem kyslo mliecne lebo mam int na bkm plus hit

diaszoky
autor
4. júl 2021
diaszoky
autor
4. júl 2021

@pribinak pokazilo?? To pocujem pvykrat

pribinak
4. júl 2021

@diaszoky tak nevyhovuje to každému. Ak nemôžeš mliečne, tak potom je tu kopec ovocia a zeleniny