Zápcha po sexe

mudracucoriedka
18. feb 2024

Ahojte, píšem s pomerne bizarným problémom, vždy po sexe zápcha niekoľko dní, napriek vyváženej strave a pohybu.. stretli ste sa s tým? Čo zaručene pomôže?

viestta
18. feb 2024

Nesexovat

deti95060810
18. feb 2024

hádam manž. na konci nezablenduje otvor....😉

mudracucoriedka
autor
18. feb 2024

@viestta veľmi vtipné 🙂 nič iné na práci?

mikadooo
18. feb 2024

@mudracucoriedka fúha, to je zvláštne... Fyzický dôvod by nemal byť, resp. neviem si to moc predstaviť, takže to pravdepodobne bude v hlave 🤷. Ani nejaké preháňadlo nepomôže? Asi by som to riešila s nejakým psychológom, že prečo sa mi toto deje 🤷. Alebo pokojne najskôr s obvoďákom, možno poradí nejaký domáci trik. Čítala som čosi o sušených slivkách v horúcej vode, ale neviem presne, keďže som zápchou nejak extra netrpela. Piješ dosť tekutín?

viestta
18. feb 2024

@mudracucoriedka nie, kuchynu mam upratanu, kolac v rure a teraz cakam kym sa upecie

mudracucoriedka
autor
18. feb 2024

@mikadooo tekutin ano.. práve mám dojem že to nebude organický dôvod ale skôr psychika.. ďakujem za radu..

mudracucoriedka
autor
18. feb 2024

@viestta tak to má vyzerať.. už len nebyť za každú cenu vtipná

viestta
18. feb 2024

@mudracucoriedka a teraz nam prezrad svoje pohlavie, lebo ikonku mas chlapcensku, meno v zenskom rode.

mudracucoriedka
autor
18. feb 2024

@viestta som totiž obopohlavná/-ý

anjelicek26
18. feb 2024

Ak máš zrasty v brušnej dutine, teda čreva maternica vaječníky zrasty (po operácii,endometrioze) je to bohužiaľ možné... bez názory gastroenterologa a laparky sa nepohnes, ak chceš vedieť,či to skutočne spolu súvisí...

viestta
18. feb 2024

@mudracucoriedka aha, uz chapem... Tak plati to co som napisala skor, Nesexuj. Nerobi ti to dobre.

vanilkovazmrzka
18. feb 2024

Podla mna si si nieco vsugeroval. Nevidim ziaden fyziologicky dovod, preco by zapcha mala suvisiet so sexom.