Ahojte, co na zapchu po porode? Objavili sa mi aj hemeroidy a je to velmi neprijemne. Dojcim.. nic nepomaha z tych domacich receptov, skusala som kompot, susene slivky, teplu vodu, psyllium.. poradte prosim🙏
Ja ti mozem poradit pripravok Preparation H obsahuje nieco zo zraloka. Ja som to mala otras po oboch porodoch. faktu a spol ma stipali. Toto je aj mast aj cipok, odporucam kombinovat. Mne to pomohlo.
Pozor na vlákninu, ak sa nepije dostatok vody tak ma opačný efekt ...
Odporúčam zajecicka voda horká z lekárne, ráno nalačno 1 deci, pozor nie je chutná, je to horké ale účinné
Ovocie: ananás, jahody, kivi kľudne to zapi acidkom
Probiotiká: bryndza, kefír, z lekárne jamieson 60 billion 👍
Dakujem vam🙂
Dala som si nakoniec feniklovy caj a asi pomohol 😀alebo mozno zmes toho vsetkeho.
Tak mne nepomohlo nič z tohto, čo tu bolo uvedené, poskúšala som toho neskutočne veľa. Aj z lekárne veľa vecí, mastí, prípravkov, liečiv, no proste kadečo.
Aj tu na koníku som sa dočítala, že na hemoroidy je dobrý Devenal, tak som si ho skúsila kúpiť a môžem povedať, že sa mi neskutočne uľavilo. 🙏 S hemo už problém nemám, nič nesvrbí, nekrváca, nebolí, nepáli, čiže som šťastná, že toto nepríjemné obdobie je už za mnou.
Glycerinovy cipok. A potom preventivne vela veeeela vody, vela vlakniny. Mne vzdy pohne creva kefir, acidko.
A psychicka pohoda... viem, lahko sa povie ale robi to ozaj vela ;)
Na hemoroidy sedavy kupel v dubovej kore a je plno masticiek, v lekarni poradia.