Prajem pekný deň, chcela by som sa spýtať. Som 10 dní po pôrode (dojčím) a mám hroznú zápchu. Nepomáha mi na to ani prehánadlo čo mi dali v lekárni, ani slivková šťava nič. Glycerínové čipky som skúšala a raz to trošku išlo ale tým že bola stolica tvrdá tak som plakala a zvýjala sa od bolesti, prosim vás o radu ako na to. Čítala som aj o klystíre (domácom) máte niekto skúsenosti? Za odpoveď vopred ďakujem🙏
@mirka0406 pohár capovaneho studeného piva
A pijes dost popri kojeni? Lebo ozaj treba pit riadne kedze ta aj dietatko vycucne ;) ak dost nepijes mozes skusat kadeco a aj tak to nepojde...ja som aj 3 litre za den vypila v prvych mesiacoch a stale ma susilo ked sa mala najedla..inak tie slivky, cerstve/susene/stava/kompot to mne vzdy zabralo a aj ten cipok potom len ho treba mozno dlhsie nechat posobit?
Veeeeela tekutín. Najmä za vločkami. Inak majú opačný účinok. Slivkovy a marhuľový kompót. A mne pomáhal aj silný kurací vývar. A pamätám si ze pri tlačení na stolicu som si masirovala brucho aby to šlo von. Mala som pocit ze znovu rodim. Také to boli bolesti.
@katarinka89 toto som si dala večer s partnerom studené flaškové a tak ma prehnalo že som sa dlho tak dobre necítila😅🙏
@mirka0406 Po synovi mi to tiež išlo najprv veľmi ťažko. Veľa piť, ovsené vočky, slivky, nie iba ich šťava, zelenina, zelený banán. Žiadne pečivo, mäso, čučoriedky, zrelý banán, tvrdý syr.