Ahojte poprosím o radu 🙂
Keď mám dlhšie na sebe oblečené šaty alebo sukňu a som vonku vždy sa mi objavia zapareniny na stehnách blízko genitálií
Prosím poraďte ako tomu predísť čo vždy pomôže zaberie
Ďakujem za každú radu 🙂
Týmto problémom sa trápim už roky.
Existuje krém na báze vazelíny od angry beards - anti rub. Funguje to, ale len pár hodín.
Úplne najlepšou voľbou sú tieto pásy na stehná.
Majú ich v dm aj 101 drogérii, sú v rôznych veľkostiach, v béžovej aj čiernej farbe. Odkedy som ich objavila, môžem a nosím šaty každý deň, celý deň, absolútne bez problémov 😄
Laskovo má na to také sortky
@jarmilasemankova pásy na stehna sú TOP, z beponu používam a nemala som nikdy problém ☺️
@luciferka93 tie su super z beponu 🙂
Odkedy som kupila "bombardaky" z viskozoveho hodvabu uz toto neriesim. Viskoza krasne saje pot, hodvab je prijemny na telo, dokonca chladi
Ako prvú pomoc som už pred rokmi riešila pančuchami - odstrihla som kus pod koleno, aby sa nerolovali a potom upravila. Teraz už dostať super ultra riešenia
@jarmilasemankova Riešila som to tu pred par týždňami. Mam dosť nadvahu a stehna sa mi o seba šialene trú. Preto som skoro vôbec nenosila šaty. Poradili mi baby tuhy dezodorant alebo antirub alebo aj antistick. Tie mi ako tak fungujú. Musism si ich síce mazať opakovane, ale to sa dá zvládnuť. Vždy zájdem niekde na toaletu, alebo v aute, na kúpalisku v kabínke. Tie pásiky na nohy sa mi šúchajú dole, mam totižto fakt macaté stehná. A také tie leginove nohavičky....to u mňa nepripadá v úvahu ja sa v týchto teplách tak spotím, že to musím mať tam dole vzdušné, preto si obliekam šaty....inak by som mohla byť rovno v kratasovych leginach, ktoré tiež rada nosím.
@jarmilasemankova bud nosiť krátke legíny pod šaty, alebo stehna (kde sa suchaju) natrieť tuhým dezodorantom