Zapálený prst na nohe

3. mar 2023

Prosím vás čo na to pomôže syn ma takýto prst necht nemá zarastený .Boli ho to na dotyk.
Dakujem za každú radu.

cicimon
3. mar 2023

gafrova mast niekolko dni, https://www.pilulka.sk/gafrova-mast-s-ichtamolo...
len prelepit/obviazat, trochu to spini/farbi

viestta
3. mar 2023

Ale ma ten nechet zarasteny, ten kraj nechra sa mu zarezava do koze a ta sa zapalila. Bud gafrova mast, alebo ichtyolova mast alebo visnevskeho balzam. Natriet, zabalit do obvazu a 2x denne menit.

veronika1754
3. mar 2023

Moja dcéra takto to mala, nepomáhalo nič, respektíve všetko len na krátku dobu, pomohla až masť predpísaná od kožnej, vravela že ak by nepomohlo tak by sa to opakovalo a musel by sa trhať necht na chirurgii, čiže ja ta seba odporúčam čím skôr ku kožnej

manifika
3. mar 2023

Zarasteny nechcet. Naposledy som bola so synom uz na pedikure a krasne mu to dala doporiadku. Ma s tym problem kazdu chvilku, riesili sme to vzdy doma a preslo to, ale ta pedikerka bola teraz najlepsia moznost. Chudacik...je to hrozna bolest pre nich.

silvitita
3. mar 2023

Je tam zarastený necht treba vyhľadať pedikerku ktorá sa tomu venuje mali sme to isté bolelo to iba na dotyk prekvapujúco vytiahla kus nechtu chirurg chcel strhávať necht ale ten kto sa tomu rozumie sa tomu vyhne v Trnave salón Eva 100% odborníčka pedikerka

marcellka32
3. mar 2023

Medicinalna pedikúra pomôže, ale čím skôr lebo tu čakanie zhoršuje stav