Trvá mi to dlhodobo zarastený necht. Vždy som si vymocila nohy vystihala a bolo dobré. Po pôrode sa mi to zhoršilo a veľmi sa bojím ísť k chirurgovi že mi strhnú nech alebo budú rezať za živá. poraďte mi niečo pekné vás prosím
@mariadre choď na pedikúru dajú Ti sponu, alebo podložia necht papierikom, aby rástol správne.Absolvovala som to s dcérou je to zo zle strihaneho nechtu.Daj si betadin a neryp si do toho a určite nevystrihuj
@mariadre strhávanie na chirurgii je začarovaný pekelný kruh... Smer medicinálna pedikúra. Kuk google obrázky pred a po. Nejdem pridávať link, nie každý dobre znáša obrázky tohto typu. Uvidíš aký bude potom necht krásny.
@mariadre a prečo sa veľmi bojíš? Veď nie sme v dobe kamennej, že ti budú trhať nechty zaživa, dostanes injekciu a nebudeš nič cítiť. Roky mi zarastal necht a nič lepšie ako nechať si ho strhnúť som nemohla urobiť len škoda, že som to neurobila skôr.
@mariadre úplne presne ako píše @luccija Mala som to aj ja po pôrode. Zo zle strihaného nechtu. Necht strihať rovno. Kraj nevystrihuj a keď začne rásť podložit papierikom alebo kúskom leukoplastu. Ten kraj nechtu kde zarasta do kože.
@mariadre choď na pedikúru dajú Ti sponu, alebo podložia necht papierikom, aby rástol správne.Absolvovala som to s dcérou je to zo zle strihaneho nechtu.Daj si betadin a neryp si do toho a určite nevystrihuj