Zapálený palec

mariadre
5. mar 2023

Trvá mi to dlhodobo zarastený necht. Vždy som si vymocila nohy vystihala a bolo dobré. Po pôrode sa mi to zhoršilo a veľmi sa bojím ísť k chirurgovi že mi strhnú nech alebo budú rezať za živá. poraďte mi niečo pekné vás prosím

luccija
5. mar 2023

@mariadre choď na pedikúru dajú Ti sponu, alebo podložia necht papierikom, aby rástol správne.Absolvovala som to s dcérou je to zo zle strihaneho nechtu.Daj si betadin a neryp si do toho a určite nevystrihuj

jamimo
5. mar 2023

@mariadre strhávanie na chirurgii je začarovaný pekelný kruh... Smer medicinálna pedikúra. Kuk google obrázky pred a po. Nejdem pridávať link, nie každý dobre znáša obrázky tohto typu. Uvidíš aký bude potom necht krásny.

nikpa
5. mar 2023

@mariadre a prečo sa veľmi bojíš? Veď nie sme v dobe kamennej, že ti budú trhať nechty zaživa, dostanes injekciu a nebudeš nič cítiť. Roky mi zarastal necht a nič lepšie ako nechať si ho strhnúť som nemohla urobiť len škoda, že som to neurobila skôr.

tina5959
5. mar 2023

@mariadre úplne presne ako píše @luccija
Mala som to aj ja po pôrode. Zo zle strihaného nechtu.
Necht strihať rovno. Kraj nevystrihuj a keď začne rásť podložit papierikom alebo kúskom leukoplastu. Ten kraj nechtu kde zarasta do kože.

mariadre
autor
5. mar 2023

Mne to takto fialovie neviem čo to je necht mám vystrihany viem že som to nemala robiť ale neskoro bohužiaľ 😏