ahojte poraďte mi prosím asi pred týždňom som si zakusala nech a mám to asi zapálené čo by som mohla dať nato poradili mi už cibulu dala som aj framikoin masť aj rumanček ale stále je to horšie a viac to bolí ďakujem
Stará babská rada: namočiť gázu do vína, potom na to bachnúť bravčovej masti a obviazať na noc. Takto aspoň zo tri dni
Mala som nieco podobne ale ja si neokusujem.len som mala zader a pomohla mi gafrova mast.pekne vytiahne hnis
mne pomohlo zapalene miesto popritlacat tak, aby hnis vysiel. s dodrzanim hygieny.
@anetdadi cibula - na noc si ju tam priloz a obviaz
ďakujem Vám ☺☺
@anetdadi Ahoj. Nohu vymáčať v silnom harmančekovom alebo repíkovom čaji. Vydeninfikovať Betadinom. Prepichnuť sterilnou ihlou ,ak je hnis a vytlačiť. Ak je to iba červené , môže byť hnis hlbsie a nevidíš ho, daj aj tak Betadine. Následne Višňovského olejobalzam alebo gáfrovú masť s ichtamolovom na niekoľko dní. Potom na niekoľko dní Framykoin masť (bakteriálna infekcia) alebo nejakú antimykoticku masť pri plesňovom pôvode ( ja mám doma iba Clotrimazol,ale synovi zabral ).
@anetdadi to co je za vyraz ze zakusany necht? Akoze si ohryzas nechty? A nevies s tym prestat? Skus si dat radsej repik, alebo koloidne striebro na to.
A neohryzaj si tie nechty, ved take ohryzene nechty vyzeraju hrozne...