Ahojte idem si sem k vám pre radu asi týždeň a pól spatky som si prepichla uši nastreľovacou pištoľou z aliexpress v ktorej bola zabudovaná už náušnica…prvé dni v poriadku ale urobila som chybu a vybrala som ich po týždni von a dala si tam iné náušnice inak si to striekam septonexom a natieram alphou ale mám to červene okrem toho mna to boli aj bez dotyku a z vnútra som mala červený hustý výtok plus chrastky neviem čo mám robiť či mám náušnice vybrať a nechať to zarostnut alebo čo s tým mám robiť cítim tam aj pálenie po nastriekani spreju a bojím sa aby tam nebola infekcia alebo niečo poraďte čo mám robiť ?
Inak podotýkam že pred nastrelením som ich vyvarila vo vrelej vode a nastriekala na nich septonex plus alpu
@mec321 tak akože veľa ľudí si to prepichlo samo a bez problémov ,nieje na tom nič strašne len mna to dosť boli takze neviem či sa to dá nejako zachrániť alebo čo
@viestta ďakujem tak ja si v pondelok vypitam od obvodného tu masticku a vymením náušnice akurát som dala náušnice dole a z vnútra to mám biele a celé napuchnute plus to dosť Pali
@viestta myslite že mna s toho môže boliet aj hlava ? Akurát som tu náušnice vybrala a prestrikala ucho ale skúsim si tam dať tie zlate náušnice :/ len mám zapálenú len jednu dierku na druhom uchu to take strašne nieje
tak v prvom rade si si to asi mala dať radšej nastreliť niekomu kto to robí niektorí všeobecný lekári to vraj robia alebo tatéri.. a ak to nebude z pištole tak to môže byť aj reakcia na tie naušnice.. alergia na bižu… jedine dať ich von a uvidiš či to prestane.. ale podľa mňa je to určite infekcia zapal