Zdravím.. dal som si 08.01.20201 tetovanie na zápestie ružu.. je to moje 3 tetovanie nikdy som nemal žiadne problémy .. len ubehlo 5 dní a ruku mam celkom napuchnutú .. stále mi vyteká z toho niečo mokvavé ale len uprostred ..k tomu to je ešte celé červené a robí sa uprostred nejaká hnis zelenej farby . a vyzerá úplne inak keďže je ruka napuchnutá ale to chápem lebo sa to hojí. Fóliu som mal 2 dni keďže mi vypadla.. tak to 3 x do dňa umývam ant. mydlom plus natriem mastičkou bepanthenom plus.. ale stále nič stále ruka napuchnutá už 3 deň..
nejaké rady ?
áno áno.. idem zajtra..
len poslal som to svojmu Tatterovy on že pohodka normálka proces hojenia ..
Daj fotku, zaujíma ma to ako to vyzerá. Ja mám potetované celé zápästie a hojilo sa to v poriadku. Foliu som mala len par hodín a potom den unyvala jemne mydlom a jemne osusila. Na ďalší deň som si to začala natierať masťou
@patrik977 a skúšal si volať taterovi či on na to niečo nemá? Ale nevyzerá to pekne :( treba to čo najskôr vyliečiť aby ti tam nezostali jazvy a nezasahovali aj do tetovania. Ja by som najskôr zavolala taterovi a ak nepomôže tak zašla k dr. Svojpomocne by som to neliečila. Držím palce nech sa to čím skôr zahojí 🙂
@aknamorka22 Ďakujem krásne.. 🙂 ano volal som s nim aj som mu poslal fotku povedal že to je zapálene.. a že nemám to už ničím natierať len 2x do dňa mam to umyť len.. a že možno sa to bude trošku dlhšie hojiť.. nech tie chrasty same od seba odpadnú .
Ja mam tetovanie nad členkom a asi po týždni sa mi to zapálilo, celá noha až po koleno červená a spuchnutá a strašne ma to svrbilo.. Ja som to potierala silnejším vyluhom z repikoveho čaju 😄 to mi lekár poradil na stehy po operácii, tak reku neublíži ani tetovaniu 😄 a takisto aj fenistil gélom... Ráno aj večer, niekedy aj počas dňa keď som mala čas ... Týždeň a bol pokoj
Dr.?