Zapálené tetovanie

patrik977
13. jan 2021

Zdravím.. dal som si 08.01.20201 tetovanie na zápestie ružu.. je to moje 3 tetovanie nikdy som nemal žiadne problémy .. len ubehlo 5 dní a ruku mam celkom napuchnutú .. stále mi vyteká z toho niečo mokvavé ale len uprostred ..k tomu to je ešte celé červené a robí sa uprostred nejaká hnis zelenej farby . a vyzerá úplne inak keďže je ruka napuchnutá ale to chápem lebo sa to hojí. Fóliu som mal 2 dni keďže mi vypadla.. tak to 3 x do dňa umývam ant. mydlom plus natriem mastičkou bepanthenom plus.. ale stále nič stále ruka napuchnutá už 3 deň..
nejaké rady ?

3petka
13. jan 2021

Dr.?

mogaa
13. jan 2021

@patrik977 lekár treba ATB, máš tam infekciu

nikpa
13. jan 2021

@patrik977 suhlasim s @mogaa, máš to zápalné, treba ísť k lekárovi

patrik977
autor
13. jan 2021

áno áno.. idem zajtra..
len poslal som to svojmu Tatterovy on že pohodka normálka proces hojenia ..

aknamorka22
13. jan 2021

Daj fotku, zaujíma ma to ako to vyzerá. Ja mám potetované celé zápästie a hojilo sa to v poriadku. Foliu som mala len par hodín a potom den unyvala jemne mydlom a jemne osusila. Na ďalší deň som si to začala natierať masťou

mogaa
13. jan 2021

@patrik977 určite vybehni k lekárvi, dá ti napíše ti minimálne ATB masť....ono ak by to bolo červené, možno ok, ale ak to hnisá tak určite to nie je proces hojenia, ale infekcia

patrik977
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aknamorka22
13. jan 2021

@patrik977 a skúšal si volať taterovi či on na to niečo nemá? Ale nevyzerá to pekne :( treba to čo najskôr vyliečiť aby ti tam nezostali jazvy a nezasahovali aj do tetovania. Ja by som najskôr zavolala taterovi a ak nepomôže tak zašla k dr. Svojpomocne by som to neliečila. Držím palce nech sa to čím skôr zahojí 🙂

patrik977
autor
13. jan 2021

@aknamorka22 Ďakujem krásne.. 🙂 ano volal som s nim aj som mu poslal fotku povedal že to je zapálene.. a že nemám to už ničím natierať len 2x do dňa mam to umyť len.. a že možno sa to bude trošku dlhšie hojiť.. nech tie chrasty same od seba odpadnú .

janai1
13. jan 2021

Ja mam tetovanie nad členkom a asi po týždni sa mi to zapálilo, celá noha až po koleno červená a spuchnutá a strašne ma to svrbilo.. Ja som to potierala silnejším vyluhom z repikoveho čaju 😄 to mi lekár poradil na stehy po operácii, tak reku neublíži ani tetovaniu 😄 a takisto aj fenistil gélom... Ráno aj večer, niekedy aj počas dňa keď som mala čas ... Týždeň a bol pokoj