Zapálené podpazušie

monitas15
19. júl 2023

Dobrý deň, prosím poraďte, ráno som vstala s červeným bolestivým podpazuším. Aktuálne sa nachádzam na dovolenke v Taliansku, nejaké masti ktoré by pomohli? Pravdepodobne mi nesadol antiperspirant.ďakujem

ckocka
19. júl 2023

U mňa to bola mykóza a pomohol Canesten.

polovnicka92
19. júl 2023

Mozno aj sudokrem by bol fajn 🙂

ivetz
19. júl 2023

ak máš, vyskúšaj fenistil

simca06022011
19. júl 2023

ak je to podrazdene tak fenistil/pantehnol na ukludnenie. Ale moze to byt aj plesnove ochorenie a vtedy krem na to.

ivetz
19. júl 2023

Ak nič nemáš, choď do lekárne a ukáž...určite niečo dajú. Keď sme boli pred pár rokmi na dovči v Taliansku, známych deti mali až také hrčky od štípancov (neviem, či to boli komáre alebo ?), išli sme do lekárne a predali nám nejaký krém, ktorý pomohol...

simsalabim
19. júl 2023

V tychto teplach by som tipovala mykozu, na noc by som skusila nieco, co sa nezotrie tak lahko, mozno Imazol krempasta. A vynechala by som par dni deodorant.

monitas15
autor
19. júl 2023

Ďakujem za všetky odpovede, myslite že kúpanie v mori bude vadiť?

ivetz
19. júl 2023

@monitas15 Ak by ma to neštípalo, tak by som sa kúpala.

ivetz
19. júl 2023

@monitas15 Inak, ja som mala zapálené podpazušie z bakteriálnej infekcie. Keďže som nevedela o čo ide, tiež som vyskúšala všeličo možné, ale pomohol až krém na predpis od kožnej - belogent.

monitas15
autor
19. júl 2023

@ivetz ďakujem pekne za radu, bola som v lekárni dali mi nejaký krem tak uvidím či pomôže 😄

ivetz
19. júl 2023

@monitas15 Super... Nech Ti pomôže! Prajem krásnu dovolenku 🙂!