Uz asi 2 mesiace mam zapal okolo stolicky (korunka), uz fakt neviem ako sa toho zbavit, presla som aj ine diskusie a skusam vsetko ale furt nic a nic.
Mam curaprox medzizubne kefky aj normalnu curaprox zubnu kefku, parodontax ustnu vodu aj pastu, preplachujem peroxidom vodika a striekam tantum verde, bola som na dentalnej hygiene, uz som fakt zufala lebo sa to nelepsi ale len horsi a siri na dalsie zuby, ale iba na tej strane kde bol ten prvotny zapal, nemyslim si ze cistim zle lebo by som to mala aj na inych zuboch ale ostatne su vpohode, rozmyslam ci to neje nejaky celkovy zapal, zubari furt dookola len cistit a vyplachovat, myslim ze robim vsetko ako mam ale na tom jednom mieste sa to drzí.
Myslite ze ATB by pomohli? Alebo co vam zarucene pomohlo ?
@jarmillka dakujem vyskúsam
Herbadent roztok si neskúšala? Toto mi veľmi pomáha, aj keď mám afty, teraz som bola 2 týždne chorá, hrdlo zapálené, ani prehltat som nemohla. A 3 afty no des. Tento herbadent som aj kloktala aj na stetocku dala a vytierala som si s tým mandle a a oblúky co som videla úplne zapalené. Mala som aj ant ale nezabrali po 2 týždňoch .ale tento herbadent mi veľmi pomohol plus ešte som si varila salviu. Skus vyplachovat aj so salviou. A na to dasno tento hetbadent.
Mal by nato predpísať atb, ja som užívala penicilín
@kvetinka719 pomohlo?
Do 3 dni to bolo úplne ok
Uz sa mi to robi aj na druhej strane, zas okolo stolicky, nemoze to byt z osmieciek? Necitim ze by mi rastli ale nepomaha mi ani ten bukofit a uz rozmyslam nad vselicim, pride mi ze cim viac sa snazim tym je to horsie
Uz mi ostavaju len tie atb
Pomohlo ti niečo na tie ďasna?
@zuwa78 nakoniec sa mi nieco dialo pod tym zubom, mala som na nom korunku, dala sa dole a cistili kanaliky atd
Ahoj,mal by dať antibiotiká a keď nechce zubár zájdi k obvodnému a povedz mu,že si bola u zubára a stále dokola čo Ti vravel si robila ale sa Ti to šíri a nedá Ti antibiotiká tka si prišla za ním,mal by Ti dať obvodný.