Dobrý deň idem si k vám po radu . Asi rok sa mi robia vyrážky na tvári tak že sa mi hneď aj zapália , vytvorí sa mi chrasta a bolí to na dotyk . Detox som skusila , moc mi to nepomohlo , niesom i tak typ ktorý by jedol veľa cukru alebo mal zlú životosprávu .Milujem zeleninu , ovocie .Skusila som vysadiť aj mlieko a neskor aj iné živočísne potraviny ale tiež tam nebola veľka zmena .Na tvár som ale okrem cesnaku neskušala nič a nedávno som našla produkty od biodermi -sébium na problematickú pleť.Máte s ňou skúsenosti ? Poprípade vám pomohlo niečo iné na rovnaký problém ?
@ivuska00 a existujú aj kamenné predajne kde by sa dali tieto produkty zakúpiť ? lebo pozerám že všetko len na eshope
@daredelilah no veru, asi ani nie...viem,že len z 2 stránok sa dajú objednať, čo je dosť na figu, ale zatiaľ mi to nevadí 🙂
@daredelilah v lekárni kúpiš biodermu
@ivuska00 dobre i tak ďakujem , skusim to
@daredelilah ten sebium je na zmiešanú resp mastnú pleť čiže ak máš suchu ani si ho nekupuj ja som používala to mydlo kedysi aj pomohlo, zázrak to však nebol😀 každopádne treba to potom vymeniť lebo časom to už akosi pleť na to zvykne alebo chod kožnej poradí inak naj je zinkova masť z lekarne
@alexk12 dakujem , tá zinková masť vypadá dobre aj tú skúsim .. a máte aj njaku overenú značku ?
@daredelilah nepomohlo mi nikdy nic, vYskusala som vsetko mozne, kawar, bioderma, avene...az minule som sa docitala, ze treba maste s obsahom retinolu, vitaminu A, alebo retinoidy a cuduj sa svete, fakt to zabera a to mam celozivotne akne, a zabera nejest muku, teda aspon mne
@daredelilah mne sa osvedčil sudocrem, tiež obsahuje zinok a na čistenie bioderma sebium gel. dobré krémy na akné vie predpísať kožná (skinoren, differine, ..) to už ona zhodnotí. ale je to liečba nadlho. netreba tú kožu veľmi presušovať, lebo to provokuje ďalšie mastenie. celkom fajn je používať tonikum s kys. mliečnou s kyslým pH, to tiež vie kožná poriešiť...
@limetka69 ahoj , ano čítala som to aj ja že vit.A a retinol .A aké produkty prosím ťa alebo značky z retinolom používaš ?
@daredelilah jedine co som nasla je to the ordinary co tu bolo spomenute, ale nemam vyskusane, planujem este len kupit tu od jednej mamicky na MK, snad na mna nezabudla, lebo sa neozyva, ale mam z avonu toto a pecka, ale the ordinary urcite vyskusam 🙂 https://www.vivantis.sk/kozmetika/plet-ovy-gel-...
@daredelilah ja som sa roky liečila u kožnej, mala som všelijaké krémy, drahé aj lacné a nič mi nezabralo. Vo Švajčiarsku som sa bola informovať v lekárni, že čo mi odporúča a ten krémik je zázrak. Na Slovensku sa nedá kúpiť. Stojí okolo 12 € a vydrží 4-5mesiace. Akurát nevýhodou je, že obsahuje peroxid a zafarbí posteľne prádlo.
@gabi000 to by bolo okej a dá sa objednať ako sa volá ?
@limetka69 dakujem pozrem
@daredelilah neviem či sa dá objednať. Keby si chcela môžem ti kúpiť a poslala by som. Benzac 5 sa volá
@ivuska00 sestre pomáha obyčajná zinková masť z lekárne 🙂
Zinková masť upcháva póry, treba hľadať krémy so zinkom resp. komu čo vyhovuje tak, aby boli nekomedogénne a teda neupchávali póry. Mne na zmiešanú pleť , pred mojimi dňami so sklonom k akné vyhovuje Effaclar duo (na leto je verzia s SPF 30). Na čistenie pleti používam micelárnu vodu od A-derma Phys-AC.
Agresivny cesnak na zapalenu plet??? Biodermu som uzivala 15 rokov bez bacsieho efektu. Potom som z nejakeho fora citala o Cutis Help Akne. Uzivam uz 4 roky a nic ine.mi tak nepomohlo zatial ako toto.
No za mna tak isto Bioderma nula bodov absolutne nič pritom drahá kozmetika ale zato ♥️ La roche posay gél+krém top.♥️Po 3mesiacoch mam pokožku ako bábatko.Konečne nemusím nosiť aj cez leto blbý makeup!!!
@daredelilah chod do lekarne a vypytaj si predsa vzorky!!! Od biodermy maju skoro vsade. Ja si previdelne pytam a davaju mi aj 5 tubiciek po 5ml, cize mam 20 ml kremu zdarma.. bioderma ani so mno nic nerobi, je to taky priemer. Najlepsi je La Roche cela rada effaclar. Pouzivat cistiaci gel, ten je super! A effaclar duo krem.
Ahoj, za seba môžem napísať, že mne Bioderma sébium nepomohla, skôr neurobila nič....a to som mala aj Bioderma Sébium Global, Pore refiner, ale žiadna zmena. Používam len Bio Sébium mic. vodu na čistenie..... Na moju pleť zabrala až kozmetika The Ordinary (aj to som len skúšala)...hlavne produkt so zinkom....