Ahojte prosím pekne čo na zapálenu ušnú dierku ?? s čim si to mám potierať dcérke som kúpila nové náušnice zlaté a toto sa jej stalo Dakujem za vaše odpovede 🙂
Presne tak, alergia na zlato . Zabar kamilky a potieraj pár dní . Skús striebro , ak máš doma aj svoje náušnice . Alebo ak v tvojom okolí niekto náušnice nastreluje - tak ich kúp. My sme sa tak trápili cez 2 roky, striebro, zlato, biele zlato ...nakoniec som kupila nastrelovacie a je po probléme. Hlavne vždy náušnice namoč buď do alkoholu , alebo prevar vo vode.
A nemá tam vred ? Zdá sa mi tam taká hrčka akási .
ja by som skúsila ako bábätkám , najprv dezinfikovať liehom a potom framykoinovú mastičku.
Ja som používala betadine repik a striedala som aj silný roztok ( prevarena voda+ lizicka čajová soľ,)
Masť framykoin alebo baneocin....a moja sestra chváli dettol antisepticky roztok vo forme spreju a z DM drogerie sprej na rany mivolis 🤗
ked predtym so zlatom problem nemala, tak to isto nebude alergia na zlato.. mozno ste kupili fejk a niesu vobec zlate ..alebo boli spinave od prachu, nevydezinfikovane🤷
@kvetinka1797 náušnice stali 190€ tak dúfam že nie fejkove som kúpila 😢
Potrebuje ATB mastičky a tá je na predpis.je možné.ze to zhnisa a bude treba malý chirurg.zakrok
Mne sa takto zapalovali zo zlatych nausnic usi, vobec nam nedoplo, ze som pravdepodobne na zlate alergicka. Potierala som si to framikoynom mastou a pomedzi to pretrela alpou. Ked sa to vyhoji, skuste radsej strieborne alebo este lepsie-z chirurgickej ocele