Dobrý deň cez víkend ma začal bolieť strašné zub (vrchná stolička) .. v pondelok som šla k zubárovi neurobil mi nič vraj je to zápal dal mi antibiotika a zajtra mám ísť trhať... Bolesti kus ustúpili ale mna neboli zub ale kosť alebo sanka ja neviem čo to je mam to aj opuchnute myslíte že mi zajtra injekcia zaberie? Strašne sa bojím
Či zaberie pocitis sama keď Ti ju pichne či Ti bolesť ustúpi.Moze aj nemusí zabrať.Ja hovorím za seba mne vždy zabrala
Ked ta to boli uz dlhsie tak jasne, ze mas pocit, ze ta z toho boli aj kost a vsetko ostatne okolo. Injekcie zaberu neboj sa, pri trhani to nebudes tak citit, skoro akoze sa priprav na to, ze ked ti prestanu potom ucinkovat to bude dost boliet ale antibiotika mas takze to treba len vydrzat
no aja dam druhu stranu skusenosti, dostala som zapal okostnice a injekcie nezaberali, ale ze vobec, revala som ako blazon tyzden v kuse, hlavne pri vyskrabovani hnisu z rany po extrakcii, takze injekcie zabrat nemusia, takze boj sa ...:D
A preco ti ten zub ide hned trhat?Ja by som si nedala.Ak mas zapal ,da sa to liecot endodonciou.Mal ti dat toxavit -umrtvujucu vlozku,ulavilo by sa ti hned,lebo ta zapalena dren by sa umrtvila a prestalo by ta boliet.Nie uplne,kedze zapal trva vyliecot dlhsie,ale podstayne by sa ti ulavilo.Dnes uz su take vymozenosti,ze trhanie nemus byt.Skoda toho zuba,aj mrtvy ti moze sluzit este roky.A inj ti zaberie,su rozne a ked nie,moze ti dat viac davok
Ako ste dopadli u zubára?
@19anny97 a coho sa bojis? Moze ta pokojne boliet zub, len si uz ubolena tak mas pocit ze to je kostou, ak je to kost tak este ze mas antb pretoze z toho sa da rychlo dostat zapal okostnice.