Zápal zuba

bzucka4
4. mar 2022

Ahojte, rada by som opýtala, či už niekto mal taký istý problém. Zo zuba mi vypadla biela vložka a zub ma po čase začal bolieť. Na pohotovosti mi prečistil kanáliky. Ale na druhý deň som sa zobudila s opuchom a s tým že som nevedela otvoriť ústa. Zubár mi predpísal antibiotiká a čakám kedy sánka povolí. Má s tým niekto skúsenosti? Ďakujem.

barancek2020
4. mar 2022

Ja mám presne toto isté. Vyčistené kanáliky na pohotovosti. Následne k svojmu zubárovi. A zas prečistenie kanálikov zub nechal otvorený s tým že mi predpísal na preliečenie antibiotiká. Dobrala som antibiotiká na 7 dni vymizla akurát tak bolesť. Opuch je tam stále. Do toho som sa celá z tých antibiotík vysypala. Kým nezmizne výsyp a nespravia mi testy na lieky. Musím čakať so zubom a opuchom. Zrejme to vyzerá tak alebo ja to buxem vyžadovať aby zub išiel vonku. Lebo je s tým zbytočne veľa opletačiek a vyzerá to že neúčinných. Skôr to viac dodžubkalo ako pomohlo.

bzucka4
autor
5. mar 2022

@barancek2020 noooo, o ničom. Opuch mi by tak nevadil, ako to, že neviem otvoriť ústa. Keď ich otvorím, zub pôjde von a bude sväty pokoj.

kittykat22
5. mar 2022

@bzucka4 a ktory zub to je? Posledny, ci niekde v strede?

bzucka4
autor
5. mar 2022

@kittykat22 posledný

kittykat22
5. mar 2022

@bzucka4 tak ten v pohode vytrhni. Nic sa ti nestane. Keby bol v strede bol by problem, potrebovala by si implanatat aby sa ti nerozhadzali zuby. Ale takto - budes vysmiata 😀 To je zub mudrosti?

bzucka4
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bzucka4
autor
5. mar 2022

@kittykat22 nie je to zub múdrosti. Ja nemám problém s trhaním zuba. To by som bola len rada. Mám problém s tým, že mám ako keby zaseknutu sanku a neviem otvoriť ústa