Zápal žalúdka - alternatívna liečba

11. apr 2023

Ahojte, vyliecili ste si niekto zapal zaludka bez atb? Pomocou vitaminu U, dracej krvi, horkych bylin, probiotik, umeoctu? Dakujem za kazdy tip na alternativnu liecbu🙂💚

roja01
11. apr 2023

Skus nastruhat pekny zemiak a vypit vytlacenu stavu. Aspon trocha. Vraj to pomaha aj na palenie zahy.

slovakboy
11. apr 2023

Diéta. Zaludočny horký čaj a ryža neskôr aj varené kuracie mäso. Ale možno som mal len slabý zápal take podráždenie. Tebe to diagnostikovali?

janetinka27
11. apr 2023

ahoj, zavisi od toho, co ti zapal vyvolalo, zistili ti nieco?

dzescebuly
11. apr 2023

Skús skupinu Zdravotníci na MK

natasha1988
11. apr 2023

masticha pomaha

autor
11. apr 2023

@janetinka27 zatial nie.moja obvodna intolerancie nevie dat zadarmo vysetrit, gastro zatial odmietam. Zapal bol viditelny na sone, plus podla bolesti...

nataly420
11. apr 2023

Kup ai palinu pravú 🙂 nechutnejsi caj som nepila ale zabera geniálne

alexnina777
11. apr 2023

Ja som si zápal žalúdka aj tenkého čreva vyliečila sama..pila som ráno na lačno čerstvo odšťavenú zelerovú šťavu, pol litra , cca pol roka,mala som prísnu dietu- protizápalové potraviny som si naštudovala, radikálne som vylúčila zo stravy kávu, maso a alkohol, plus som si naštudovala aké potraviny podporujú liečbu zápalu, zelený čaj a rozne minerály a doplnky výživy som jedla, mne pomohli aj essenciálne oleje, lebo mne sa z toho zápalu už robilo aj psychicky zle, panické ataky a tetánia..tam som používala esenciálne oleje a správne dýchanie..

janetinka27
11. apr 2023

nepytala si sa na tie intolerancie v inej diskusii? mna poslala na imunologiu kozna a na alergologiu normalne vseobecna, pytaj si vymenne listky

roja01
11. apr 2023

@alexnina777 mozem sa opytat, ktore esencialne oleje si uzivala?

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alexnina777
11. apr 2023

@roja01 vnútorne citrusy, grep a lemon som si kvapkala do vody a natierala som si na dýchanie paste tense, pepermint a deep blue..protizápalová je aj žihlava, treba piť čaje z čerstvej žihľavy, teraz rastie mladá žihľava..

autor
11. apr 2023

@alexnina777 a co si teda jedla? Ved protizapalova dieta je praveze ta masova, so zeleninou. Ved mlieko, sacharidy su prozapalove..

autor
11. apr 2023

@richie233 ma ho kazdy druhy clovek. Niekto bez priznakov. Na zaludok posobi aj psychika.. kolo mna ma kopec ludi chronicky zapal zaludka🙉a ziju roky rokuce..💚

autor
11. apr 2023

@janetinka27 cize aj imunoalergolog moze urobit testy na potravinove alergie/intolerancie? Medirex to robi za min 109e, za 209e uz vela potravin. Zvazujem.

autor
11. apr 2023

@alexnina777 aip protokol. Gaps dieta bez mlieka. Dam sa na to. Teoriu ovladam, prax je tazsia..

janetinka27
11. apr 2023

Neviem v akom rozsahu moze ktory dr urobit testy, mna poslali na imuno kvoli podozreniu na histaminovu intoleranciu

alexnina777
11. apr 2023

jedla som zeleninu na milion sposobov, pečenú, varenú , polievky, šaláty..jedla som aj syry..mne veľmi maso vadilo v tom čase, cítila som sa dobre bez neho, a zjavne mi to aj pomohlo v liečbe..zelený čaj je výborný , ten som pila na litre..mne sa nevstrebávali už
živiny kvoli tomu zápalu..magnézium som si dávala, Dčko, a veľa minerálov..študovala som si potraviny sj v knihe od Medical Medium, tam
som čerpala nejaké informácie tiež

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
23. apr 2023

Ahojte. 5.den ma zaludok neboli. Pila som nalacno aloe bez aditiv z dm, probiotika gastropohoda, pred jedlom 1lyzicku svedske horke s trochou vody, draciu krv 3x5kvp, caje rumancek a nechtik, skludnila som psychiku, vitamin U od kompavy v davke 2-0-2. Odstavovala som si mrkva, cvikla, jablko. Vylucila mlieko a vsetko, kde sa mlieko nachadza, cukor, muku. Jedla vela brokolice, mrkvy, batat,... varene vo vode len so solou. Kuracie, rybu na vode. Postupne som zacala pridavat surove salaty. Snad mam tento zapal vyhraty🙏💚

agon1111
22. jan 2024

@alexnina777 dobrý deň prosim viere mi poslať soravu čo všetko ste mohla jesť pri zápale žalúdka ?ja mám plus aj helicobaktera a trápim sa s rym už dlhší čas ,taktiez už maľbu toho úzkosť panické ataky ,čo pomohlo vám aké lieky ale strava .dakujem

autor
24. jan 2024

@agon1111 vitU od kompavy, nizkosacharidova strava.aloe stava z dm. Caj puskvorec, 6duskov denne, 1pred jedlom, 1po.. svedske horke. Dracia krv hoji aj vredy. Probiotika. Kvercetin je protizapalovy.